Η έκθεση του Detroit μεταμορφώνεται για να επιβιώσει.

Κανείς δεν ξέρει πότε θα επανέλθει ο κόσμος στην κανονικότητα, ούτε τη μορφή που θα πάρει η κανονικότητα αυτή. Προς το παρόν, ζούμε στην εποχή του κορονοϊού, τα κρούσματα παγκοσμίως είναι ακόμα σε πολύ υψηλά επίπεδα κι αν η έλευση των εμβολίων  προσφέρει μία ελπίδα, οι επιχειρήσεις ψάχνουν τρόπους για να επιβιώσουν. Στις επιχειρήσεις συγκαταλέγονται και οι διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτου, ακόμα κι αν δεν αποτελούν προτεραιότητα για μεγάλο μέρος του κόσμου. Μία από αυτές λοιπόν, το North American International Auto Show ή αν προτιμάς, η έκθεση του Detroit, επέλεξε την αλλαγή από τον αφανισμό.

Η έκθεση του Detroit λοιπόν, ακυρώθηκε για το 2021 τουλάχιστον στην “παραδοσιακή” μορφή της, μετονομάζεται σε “Motor Bella” και αλλάζει δραστικά το format της καθώς μεταφέρεται σε εξωτερικό χώρο “φέρνοντας την κινητικότητα νέας γενιάς και συναρπαστικές παρουσιάσεις μοντέλων στα μέσα, τους θεατές και τους λάτρεις του αυτοκινήτου”, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δελτίο τύπου. Με πιο απλά λόγια, οι διοργανωτές της Motor Bella ελπίζουν να μεταμορφώσουν την πόλη του Pontiac σε μία μεγάλη, ανοιχτή κυριολεκτικά και μεταφορικά, γιορτή του αυτοκινήτου περίπου όπως είναι το Goodwood Festival of Speed στην Αγγλία – ένα event που αγκαλιάστηκε τόσο από τον κόσμο όσο και από τους κατασκευαστές και κάθε χρόνο γίνεται καλύτερο και μεγαλύτερο.

Για να δούμε λοιπόν αν το πείραμα του Detroit θα είναι επιτυχημένο καθώς δεν αποκλείεται, αν είναι, να γίνει ελκυστικό και σε άλλες εκθέσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Ούτως ή άλλως φαίνεται πως οι κατασκευαστές απομακρύνονται από τα παραδοσιακά, στατικά, βαρετά θα έλεγε κάποιος, events και ίσως μία πιο… ζωντανή και ζωηρή εκδοχή τους να προβάλλεται καλύτερα στην ψηφιακή εποχή.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.