Το 500X Cabriolet ετοιμάζει η Fiat… Γιατί προφανώς, αυτό χρειάζεται!

Δύο είναι τα πιθανά ενδεχόμενα: είτε διέρρευσε το πρωταπριλιάτικο αστείο της Fiat, είτε στην Ιταλία έχουν αρχίσει να ξεμένουν από ιδέες. Γιατί δεν γίνεται την ίδια ώρα που η γκάμα της ιστορικής ιταλικής εταιρίας έχει απομείνει με την ευρύτερη γκάμα του 500 (βλ. 500, Νέο 500, 500C, 500X και 500X), το Panda και το Tipo, να κυκλοφορούν φήμες για την προσθήκη μίας ανοιχτής έκδοσης του 500X σε αυτήν. Δεν γίνεται οι υψηλά ιστάμενοι της Fiat να πιστεύουν ότι αυτό χρειάζεται η εταιρία. Ένα μοντέλο σε μία κατηγορία με πρακτικά αμελητέο μερίδιο αγοράς και μοναδικό ανταγωνιστή το VW T-Roc Convertible για το οποίο, μην με παρεξηγείς, έχω την ίδια άποψη.

Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, το Fiat 500X Cabriolet ή όπως αλλιώς ονομαστεί αν τελικά περάσει στην παραγωγή, ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια μίας συνάντησης με προμηθευτές πέρυσι και πως δεν θα είναι ένα “πραγματικό” convertible όπως το T-Roc αλλά θα διατηρήσει τις κολώνες και τα πλαίσια των πορτών όπως κάνει και το 500C. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι 4-θυρο και ότι το κόστος εξέλιξης του μοντέλου θα είναι χαμηλό σε σύγκριση με ένα niche μοντέλο.

Την ίδια ώρα, οι αδερφές εταιρίες της Alfa Romeo και της Maserati θα ενισχυθούν με ουσιαστικές προσθήκες όπως η Tonale για την πρώτη, ένα SUV μικρότερο από την Stelvio, που θα φέρει την ευθύνη αύξησης του όγκου παραγωγής και της Grecale για την δεύτερη για να τοποθετηθεί κάτω από την Levante και να φέρει νέους πελάτες.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.