Η Volvo ανακοίνωσε νέο ηλεκτρικό μοντέλο για τον Μάρτιο του 2021!

Τέτοια εποχή, όπως και στις αρχές του έτους οι κατασκευαστές θα ανακοίνωναν τα μοντέλα που θα προγραμμάτιζαν να αποκαλύψουν στην μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς – αυτήν της Γενεύης. Το ίδιο περίπου κάνει η Volvo αλλά η επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας δεν κάνει λόγο για τόπο (πώς θα μπορούσε άλλωστε;) αλλά μόνο για χρόνο. Τον Μάρτιο του 2021 λοιπόν, η σουηδική εταιρία θα παρουσιάσει στον κόσμο το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της καθώς και τα νεότερα στο μέτωπο του εξηλεκτρισμού και πιο συγκεκριμένα, της στρατηγικής της επί του θέματος.

Θα σας κρατήσουμε λίγο στο σκοτάδι μέχρι να δείξουμε το αυτοκίνητο, αλλά σας υπόσχομαι ότι είναι ένα πολύ εμφανίσιμο όχημα.

Δήλωσε ο επικεφαλής της Volvo, Hakan Samuelsson κάνοντας ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να αποκαλύψει απολύτως τίποτα πριν τον Μάρτιο. Ταυτόχρονα όμως, ο Σουηδός πρόσθεσε ότι το νέο, ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρίας δεν θα αντικαταστήσει, άμεσα ή έμμεσα, το V40. Για την ακρίβεια, είπε ότι:

Για να είναι κερδοφόρα η Volvo, πρέπει να εστιάσουμε σε πιο premium κατηγορίες, με υψηλότερη τιμή.

Εδώ και λίγο καιρό πάντως, η σουηδική μάρκα μας προετοιμάζει για κάτι πολύ ιδιαίτερο και όπως αναφέρει τώρα, πολύ ευπαρουσίαστο. Προς το παρόν, είναι άγνωστο τι μορφή θα πάρει το επερχόμενο μοντέλο αλλά μπορούμε να θεωρούμε δεδομένο ότι θα βασίζεται στην ίδια (CMA) αρχιτεκτονική που χρησιμοποιεί και το XC40 Recharge. Περισσότερα, στο προσεχές μέλλον. Ο Μάρτιος δεν απέχει και πολύ ούτως ή άλλως.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.