Γιώργος Σωτηριάδης. Μας μετέδωσε την αγάπη του

Μία αγάπη για το σπόρ ανάμικτη με ενθουσιασμό έφηβου και φροντίδα να είναι όλα έτοιμα και στην εντέλεια διότι ήταν και τελειομανής. Μία αγάπη που την έβλεπες πρώτα στο αγωνιστικό του αυτοκίνητο, ιδίως στα δύο Escort που τα ετοίμαζε πάντα μόνος του και μετά στο χώμα ή στην άσφαλτο των ειδικών διαδρομών στους αγώνες μιάς εποχής με Καλεμτζάκη, Ψηφίδη, Χαμπή αλλά και Σιρόκο, Μοσχού που τον αντιμετώπιζαν με τον σεβασμό που πρέπει σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Η πρώτη μου γνωριμία μαζί του ήταν στο μαγαζί του στην Β.Ολγας όπου συνάντησα έναν άνθρωπο που σου μετέδιδε αμέσως την αγάπη του για τους αγώνες χωρίς να χάσει την ευκαιρία να διηγηθεί μία αγωνιστική ιστορία αλλά και να σου λύσει απορίες σε ότι τον ρωτούσες.

Ήταν από τους οδηγούς που μας έκαναν να αγαπήσουμε τους αγώνες αυτοκινήτου και ψάχναμε να διαβάσουμε τις συμμετοχές για να δούμε αν έτρεχε για να πάμε στο βουνό. Δίπλα τοτυ συνοδηγοί ο Νίκος Λυκάκης και ο Γιάννης Κέπετζης και για πολύ λίγο ο Σάκης Βαασιλόπουλος, είχαν την ευτυχία να τον δούν εν δράσει. Δεν ήταν φυσικά μόνο οι αγώνες διότι με την ίδια αγάπη αγκάλιαζε την οικογένειά  του και βέβαια την δουλειά του όπου επίσης ήταν ειδικός και έχαιρε της εκτίμησης όλων.

Στην τελευταία διαδρομή

Δυστυχώς ο Γιώργος Σωτηριάδης δεν είναι πια μαζί μας και πήρε την τελευταία ειδική αυτήν την φορά της ζωής του αφήνοντας σε όλους μας ένα  μεγάλο κενό, χωρίς να καταφέρει να νικήσει τον κορονοιό. Νίκησε όμως τις καρδιές όλων μας όλα αυτά τα χρόνια. Καλό ταξίδι φίλε…

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.