Η Peugeot επιβεβαιώνει την επιστροφή της στο Le Mans.

Αυτό το Σαββατοκύριακο έλαβε χώρα ο 24ωρος αγώνας στο Circuit de la Sarthe, αυτός που είχε αναβληθεί λόγω πανδημίας και η Peugeot αποφάσισε να μας… υπενθυμίσει και να επιβεβαιώσει την επιστροφή της στην κορυφαία έκφανση των αγώνων αντοχής με μία ενδιαφέρουσα φωτογραφία.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν η φωτογραφία αυτή αντιπροσωπεύει το μοντέλο που θα αγωνιστεί το 2022 στην “Hypercar” κατηγορία αλλά η γαλλική εταιρία δηλώνει ότι έχει οριστικοποιήσει μέρος του αεροδυναμικού concept καθώς και το βασικό πλαίσιο όσον αφορά στον κινητήρα και το υβριδικό σύστημα – την λειτουργία του και το design του. Με πιο απλά λόγια, η δουλειά έχει ήδη ξεκινήσει στα κεντρικά του motorsport τμήματος της Peugeot στο Παρίσι με την εταιρία να μην αποκαλύπτει πολλές λεπτομέρειες αλλά να δηλώνει ότι το μοντέλο έχει 680 ίππους εκ των οποίων τα 272 προέρχονται από τον εξηλεκτρισμένο εμπρός άξονα.

Αυτό που έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον είναι ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς της Hypercar κατηγορίας, η Peugeot θα πρέπει να κατασκευάσει τουλάχιστον 25 αυτοκίνητα τα οποία θα λανσαριστούν στην αγορά ώστε να αποκτήσει το αγωνιστικό την απαραίτητη homologation. Όπως καταλαβαίνεις, είμαστε ενθουσιασμένοι για την προοπτική ενός γαλλικού supercar ασχέτως διαθεσιμότητας και τιμής. Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι ετοιμάζει η Peugeot για την πίστα αλλά και τον δρόμο!

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.