Στις 26 Αυγούστου η ανανεωμένη Porsche Panamera.

Υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι: αυτοί που δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα ρεκόρ και αυτοί που κρατάνε σκορ με τις τελευταίες εξελίξεις για όλα τα διαφορετικά μοντέλα σε κάθε πιθανή πίστα. Φυσικά, το Nurburgring είναι ο “βασιλιάς” των πιστών όσον αφορά στα ρεκόρ που δημοσιεύουν οι εταιρίες και φυσικά, η Porsche είναι μία από εκείνες τις εταιρίες που λατρεύουν να επιδεικνύουν και να αποδεικνύουν την ταχύτητα των αυτοκινήτων τους με έναν ταχύτερο χρόνο στην παιδική χαρά που ονομάζεται Nordschleife.

Η γερμανική εταιρία ξεκίνησε την καμπάνια που θα μας οδηγήσει στην παρουσίαση της ανανεωμένη Panamera με αυτόν ακριβώς το τρόπο. Ανακοίνωσε ότι η Panamera είναι το ταχύτερο “executive αυτοκίνητο” στο Nurburgring, γράφοντας έναν εντυπωσιακό χρόνο της τάξης των 7 λεπτών και 29,81 χιλιομέτρων για ολόκληρη την διαδρομή των 20,8 χιλιομέτρων. Δεν έδωσε στη δημοσιότητα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά δήλωσε ότι το μοντέλο με το οποίο έσπασε το ρεκόρ ήταν απολύτως εργοστασιακό με εξαίρεση το αγωνιστικό κάθισμα και το roll-cage και τώρα, δίνει στην δημοσιότητα το πλήρες video της εντυπωσιακής προσπάθειας, το οποίο αποκαλύπτει κάποια πράγματα: χωρίς να γνωρίζουμε την ακρίβεια των οργάνων καταγραφής, παρατηρούμε ότι το μέγιστο νούμερο που εμφανίζεται όσον αφορά στην ιπποδύναμη είναι 625 και όσον αφορά στην ροπή, τα 832 Nm που αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αντικατοπτρίζουν μία σημαντική αύξηση σε σύγκριση με το απερχόμενο μοντέλο. Όπως και να έχει, περισσότερες λεπτομέρειες θα γνωρίζουμε στις 26 Αυγούστου, οπότε και θα παρουσιαστεί η επίσημα η ανανεωμένη Porsche Panamera. Μέχρι τότε, έχουμε το video και μία σκοτεινή φωτογραφία και θα πρέπει να μας είναι αρκετά…

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.