Ακυρώθηκε η έκθεση της Γενεύης και για το 2021!

Η αβεβαιότητα που επικρατεί και θα συνεχίσει να επικρατεί παγκοσμίως, για αρκετούς μήνες ακόμα σε συνδυασμό με την έλλειψη ενδιαφέροντος από πλευράς εκθετών, οδήγησαν τους διοργανωτές της διεθνούς έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης στην ακύρωση του event και για το 2021! Σύμφωνα με την ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα, αναγνωρίζεται ότι οι κατασκευαστές χρειάζονται χρόνο για να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους έπειτα από την πανδημία και η αθρόα προσέλευση του κοινού θα ήταν κάτι παραπάνω από αβέβαιη αν προχωρούσε η διοργάνωση το 2021.

Εκτός από αυτό, οι οργανωτές της διεθνούς έκθεσης ανακοίνωσαν την πρόθεση τους να την πουλήσουν στην Palexpo SA που την φιλοξενεί, ώστε να εξασφαλίσουν την τακτική οργάνωση του Σαλονιού στην Γενεύη. Η φετινή ακύρωση έχει προκαλέσει ζημιές της τάξης των 10 εκατομμυρίων ευρώ και ενώ οι διοργανωτές προσέγγισαν το καντόνιο της Γενεύης και εξασφάλισαν ένα δάνειο ύψους 15,7 εκατομμυρίων, αναγκάστηκαν να το απορρίψουν λόγω των όρων που περιελάμβανε. Όλα αυτά, στην κατηγορία “η πανδημία του COVID-19 θα έχει μακροχρόνιες συνέπειες στον κόσμο και την βιομηχανία αυτοκινήτου ειδικότερα”.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.