Εντός του 2020 πέφτει η αυλαία για την Alfa Romeo Giulietta.

Όλα τα καλά κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος τους και ένα μοντέλο που λανσαρίστηκε στην αγορά το 2010, δύσκολα μπορεί να σταθεί το 2020. Ιδίως όταν μιλάμε για ένα μοντέλο στην εξαιρετικά ανταγωνιστική κατηγορία των μεσαίων hatchbacks. Η Giulietta είναι μία ολόκληρη γενιά πίσω από τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας και δεν χρειάζεται η επίσημη ανακοίνωση της Alfa Romeo για να καταλάβεις ότι δεν απέχουμε πολύ από τους τίτλους τέλους για το συγκεκριμένο έργο.

Η ζωή Giulietta θα τελειώσει προς τα τέλη του έτους. Η τάση είναι να έχεις SUV στο C-segment, οπότε η Tonale θα λειτουργήσει ως αντικαταστάτης της Giulietta.

Δήλωσε ο Fabio Migliavacca της Alfa Romeo, σημειώνοντας ότι η εταιρία θέλει να διασφαλίσει ότι η επερχόμενη Tonale θα έχει τα ίδια δυναμικά χαρακτηριστικά με την Giulietta, παρά το γεγονός ότι είναι ένα SUV. Κάπως έτσι, το ιταλικό hatchback πλησιάζει στο τέλος του. Κάπως άδοξα, καθώς από το peak των 78.911 αυτοκινήτων του 2011, οι πωλήσεις της ακολουθούν σταθερά πτωτική πορεία για να φτάσουν το 2019 στα 15.690 αυτοκίνητα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Είναι προφανές ότι η Alfa Romeo περιμένει ότι η Tonale θα προσφέρει μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων, αλλά το θέμα είναι πότε θα το κάνει αυτό καθώς η εξάπλωση του COVID-19 σίγουρα έχει αναγκάσει την ιταλική φίρμα να προσαρμόσει τα πλάνα της.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.