Peugeot Metropolis. Νέα πρόταση με τρείς τροχούς

Ο κληρονόμος του υπάρχοντος Peugeot Metropolis σε ότι αφορά την απόδοση και την ασφάλεια είναι το Peugeot Metropolis RS Concept, το οποίο σηματοδοτεί την άφιξη μιας νέας γενιάς Peugeot Metropolis, με ένα συνδεδεμένο και εξαιρετικό τεχνολογικό εξοπλισμό και σαφή επιρροή από τα αυτοκίνητα Peugeot. Ακολουθώντας τα βήματα του πρωτότυπου μοντέλου e-Metropolis, που παρουσιάστηκε στην παρέλαση για τα 120 χρόνια ιστορίας του εργοστασίου που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι το 2018, το Peugeot Metropolis RS Concept προσφέρει κορυφαία χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τη φιλοδοξία να γίνει το νέο σημείο αναφοράς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Θα ικανοποιήσει απόλυτα τους ολοένα και πιο απαιτητικούς ενδιαφερόμενους που αναζητούν το ιδανικό όχημα για τις αστικές και ημιαστικές μετακινήσεις τους. Το Peugeot Metropolis RS Concept είναι το τρίτο όχημα που συνδέεται μέσω της τεχνολογίας i-Connect, η οποία δεν έχει προηγούμενο στον κόσμο των 2 τροχών. Αυτό το αποκλειστικό σύστημα της Peugeot έχει ίδια χαρακτηριστικά με το i-Cockpit που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Peugeot 308. Το i-Connect βασίζεται στον συνδυασμό 3 μοναδικών λύσεων, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της Peugeot Motocycles στην καινοτομία:

Η συνδεσιμότητα προσφέρει τη δυνατότητα λήψης των ακόλουθων, όταν το σκούτερ είναι σε στάση: κλήσεις, SMS, καθώς και άλλες ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο από το smartphone του αναβάτη, οι οποίες εμφανίζονται στην οθόνη TFT του Peugeot Metropolis RS Concept. Σε ότι αφορά τον σχεδιασμό, το Peugeot Metropolis RS Concept διαθέτει νέες, κοφτερές, μυώδεις γραμμές με ένα απόλυτα συγκεκριμένο στυλ, που συνδέεται με το DNA της οικογένειας Peugeot, ακόμη και στη μικρότερη λεπτομέρεια. Αυτό το σκούτερ διαθέτει την χαρακτηριστική πλευστή γρίλια του εργοστασίου, κάτω από την οποία υπάρχουν αεραγωγοί με πιο μοντέρνα και σπορ εμφάνιση. Στον πίνακα οργάνων, οι ενδείξεις και το ανεστραμμένο στροφόμετρο των δύο αναλογικών οργάνων για την ταχύτητα και τις στροφές του κινητήρα, αντανακλούν εκείνες του Peugeot 308.

Τα οπίσθια φώτα LED “3 claws” είναι πολύ ελκυστικά και συναρπάζουν. Η κρυστάλλινη διαύγεια και η τρισδιάστατη επίδραση αυτών των φώτων, τα καθιστά κοσμήματα της τεχνολογίας. Αυτά τα χαρακτηριστικά φώτα, για την ημέρα και τη νύχτα, είναι εμπνευσμένα από το πρωτότυπο αυτοκίνητο Peugeot Instinct και υπάρχουν επίσης, στα πιο πρόσφατα μοντέλα της Peugeot Automobiles Τα μπροστινά φώτα LED ενισχύονται από μαύρες και χρωμιωμένες μάσκες που συνέβαλαν στη δημιουργία ενός πιο αιχμηρού στυλ. Οι αεραγωγοί και το ελεύθερο τιμόνι προσθέτουν μια σπορ πινελιά. Αυτός ο πλήρης χαρακτηριστικός φωτισμός LED αγγίζει την τελειότητα, χάρη στα φώτα ημέρας (DRL) που βρίσκονται σε κάθε πλευρά των προβολέων, θυμίζοντας τα “δόντια του λιονταριού” που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο νέο 508.

 Το Peugeot Metropolis RS Concept είναι διακοσμημένο με ένα λεπτό μπλε και μαύρο διαβαθμισμένο διακοσμητικό που σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε από τους σχεδιαστές του εργοστασίου. Αυτό παρέχει μια εντελώς νέα εμφάνιση στο σκούτερ, δίνοντας βάθος και δύναμη στις γραμμές του Peugeot Metropolis RS Concept. Είναι μία τελική αισθητική λεπτομέρεια, με την οποία η Peugeot Motocycles μπορεί να υπερηφανεύεται για τη γαλλική τεχνογνωσία της περισσότερο από ποτέ, με μια σχεδίαση που φέρει περήφανα τη γαλλική σημαία, η οποία έχει τοποθετηθεί σε τέσσερα διαφορετικά σημεία, στις δύο πλευρές του σκούτερ, καθώς και στους μπροστινούς τροχούς και το λογότυπο. Αυτό το 3-τροχο σκούτερ αποτελεί ένα φιλόδοξο συνδυασμό της τεχνολογίας, του σχεδιασμού και της τεχνογνωσίας της Peugeot και απεικονίζει απόλυτα τον ισχυρισμό της μάρκας

Οι εκδόσεις Ultimate Sport και Business είναι το αποκορύφωμα της 6-ετούς εμπειρίας από την πρώτη παρουσίαση του 3-τροχου σκούτερ της Peugeot. Το Peugeot Metropolis Ultimate προσφέρει το καλύτερο σε ότι αφορά το φινίρισμα και το στυλ. Συγκεντρώνει την εστίασή του στις αποτελεσματικές τεχνολογίες, στα δυναμικά του γνωρίσματα και στον εύκολο και αποδοτικό χειρισμό, χάρη στον κινητήρα PowerMotion 400 κ.εκ., που επιτρέπει την οδήγηση του σκούτερ με δίπλωμα αυτοκινήτου. Το ηλεκτρονικό φρένο στάθμευσης είναι τοποθετημένο στο τιμόνι και επιτρέπει το κλείδωμα των τροχών με ένα μόνο πάτημα. Τα νέα Peugeot Metropolis αναμένονται στην Ελληνική αγορά την άνοιξη του 2020 σε τιμές που θα ανακοινωθούν

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.