Ναι, η Alpine ετοιμάζει νέα μοντέλα και ναι, θα είναι ελαφριά και σπορ!

Η Alpine σωστά επέλεξε την A110 για να πραγματοποιήσει το νέο ντεμπούτο της και οι κριτικές για το μοντέλο που “αγωνίζεται” σε μία πολύ δύσκολη κατηγορία ήταν σε γενικές γραμμές πολύ καλές. Όμως η επιβίωση της γαλλικής εταιρίας δεν δύναται να εξαρτάται από ένα και μόνο μοντέλο γι’ αυτό η Alpine έχει ήδη πάρει την απόφαση να εμπλουτίσει την γκάμα της με επιπλέον προτάσεις. Το επιβεβαίωσε και ο CEO της, Thierry Bollore, στο περιθώριο της έκθεσης της Φρανκφούρτης. Ωστόσο επέλεξε να μην αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες. Δήλωσε όμως:

Η ανάδραση που έχουμε από τους πελάτες μας οδηγεί στον εμπλουτισμό της γκάμας μας και σε άλλες περιοχές σε αυτόν τον τομέα, αλλά μονάχα αν τα concepts που δημιουργήσουμε είναι πιστά στην παράδοση της Alpine – πρέπει να είναι ελαφριά, σπορ και να έχουν κάποιου είδους σχέση με τους αγώνες.

Δεν αποτελεί μυστικό ότι η Alpine εξέταζε ενεργά το ενδεχόμενο λανσαρίσματος επιπλέον και ισχυρότερων εκδοχών της A110 καθώς και μίας οικογένειας SUV. Αυτά τα πλάνα όμως μάλλον έχουν μπει στον πάγο όσο η Renault αξιολογεί τις επενδύσεις που απαιτούνται για την εξέλιξη των νέων εκδόσεων ή/και μοντέλων. Υπάρχει μία ανησυχία για την ελκυστικότητα μοντέλων που θα πωλούνται για τα επόμενα 10 χρόνια σε σχέση με την στροφή προς τον εξηλεκτρισμό και μέχρι να παρθεί κάποια οριστική απόφαση, έχει πατηθεί το κουμπί της παύσης στο μεσοπρόθεσμο πλάνο της Alpine. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας όμως. Η εταιρία θα βρει τον δρόμο της σύντομα και θα έχουμε να συζητήσουμε εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.