Εντός του 2019 το Subaru Outback.

Η ιστορία του Subaru Outback μετράει σχεδόν 25 χρόνια και όπως αναφέρουν αμερικανικά μέσα, το νέο κεφάλαιο της θα παρουσιαστεί εντός του 2019 με την γνώριμη συνταγή. Η αποκάλυψη της 7ης γενιάς του Legacy πριν από μερικές ημέρες σήμανε την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για το δημοφιλές, υπερυψωμένο station-wagon και εκπρόσωπος της ιαπωνικής εταιρίας δήλωσε ότι η παρουσίαση του θα λάβει χώρα κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους μήνες.

Το Subaru Outback ανέκαθεν βασιζόταν στο Legacy, οπότε είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η νέα γενιά, η 6η στη σειρά, θα χρησιμοποιεί την Subaru Global Architecture όπως και το ιαπωνικό sedan. Τα οφέλη από την μετάβαση σε μία πιο σύγχρονη αρχιτεκτονική είναι προφανή τόσο σε επίπεδο ακαμψίας όσο και στο NVH (Noise Vibration Harshness). Παράλληλα, η χρήση της SGA σημαίνει ότι το Outback θα είναι διαθέσιμο με τους ίδιους κινητήρες – τον ατμοσφαιρικό boxer των 2.5 λίτρων και το υπερτροφοδοτούμενο σύνολο των 2.4 λίτρων με τα 260 άλογα που θα αντικαταστήσει τον εξακύλινδρο boxer με χωρητικότητα 3.6 λίτρων!

Επιπλέον, το νέο Outback θα “φοράει” την ίδια περιβολή με το sedan αδερφάκι του (σε station-wagon έκδοση φυσικά), θα έχει την ίδια, αναβαθμισμένη καμπίνα και θα εξοπλίζεται με τα ίδια συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδήγησης. Οι διαφορές, εκτός από το στυλ αμαξώματος, θα εντοπίζονται στην κάπως αυξημένη απόσταση από το έδαφος και κάποια στοιχεία που θα τονίζουν τον “allroad” χαρακτήρα του όπως για παράδειγμα τα προστατευτικά πλαστικά.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.