Μάντεψε! Διέρρευσε (ξανά) η νέα Toyota Supra!

Γνωρίζω και κατανοώ το γεγονός ότι η νέα Toyota Supra είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό μοντέλο. Όχι τόσο επειδή θα κρίνει το μέλλον ή επειδή εξοπλίζεται με διαστημική τεχνολογία και εξωγήινα υλικά, αλλά γιατί σημαίνει την επιστροφή ενός αγαπημένου και ιστορικού ονόματος. Από την άλλη όμως, όλο αυτό το σίριαλ με τα teasers από την πλευρά της Toyota και τις “διαρροές” που προκύπτουν, έχει αρχίσει να κουράζει. That being said που έλεγε και η γιαγιά μου, η Toyota του Μεξικό ανέβασε στον λογαριασμό της στο Twitter ένα video που αποκαλύπτει πλήρως και επισημότατα την ολοκαίνουρια Supra.

Η λεζάντα αναφέρει: “Η νέα Supra έφτασε στην Ιαπωνία και αυτή είναι η ιστορία που μας λέει ο Akio Toyoda σχετικά με την επιστροφή της”. Στη συνέχεια ακολουθεί ένα video 45 δευτερολέπτων το οποίο, αναμφίβολα, αποτελεί μέρος της επίσημης παρουσίασης και δεν θα μου έκανε εντύπωση αν αποσυρόταν συντομότατα από το διαδίκτυο! Μέχρι να συμβεί αυτό, απόλαυσε τη νέα Toyota Supra σε ολόκληρο το μεγαλείο της και κάνε υπομονή λίγες ημέρες ακόμα μέχρι οι Ιάπωνες να αποκαλύψουν τα λίγα πράγματα που δεν γνωρίζουμε σχετικά. Ξέρεις, κάτι λεπτομέρειες όπως για παράδειγμα τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, όπως και την “αποδεκτή” τιμή του!

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.