Νέο Opel Zafira Life. Έτοιμη η καινούρια γενιά

Το Opel Zafira Life είναι ένα άνετο πολυχρηστικό όχημα  το οποίο ο Γερμανός κατασκευαστής θα προσφέρει σε τρία μήκη, προσαρμοσμένα ειδικά στις απαιτήσεις των πελατών: “Small” 4,60m, “Medium” 4,95m και “Large” 5,30m – καθένα από τα οποία διαθέτει μέχρι εννέα καθίσματα. Η έκδοση “S” του Zafira Life είναι περίπου δέκα εκατοστά μικρότερη από το υπάρχον Zafira, ενώ το “L” είναι περίπου 65cm μακρύτερο, δηλαδή εφάμιλλο του επιβατικού Vivaro Combi van. Επομένως, το Zafira Life καλύπτει έως τρεις κατηγορίες και γίνεται νέο σημείο αναφοράς μεταξύ των MPV με πολλαπλά καθίσματα.

Το Zafira Life ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις διαθέτοντας ευπροσάρμοστο εσωτερικό, υψηλά επίπεδα άνεσης, προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού αλλά και προηγμένα συστήματα infotainment, head-up display και active cruise control που λειτουργεί με δεδομένα από κάμερα + ραντάρ. Η προηγμένη τεχνολογία συνδυάζεται με μία τολμηρή εμφάνιση, ισορροπημένες αναλογίες, κοντούς προβόλους και το κλασικό ταμπλό Opel. Οδηγός και επιβάτες επωφελούνται από μία πανοραμική οροφή δύο τμημάτων και ένα ανοιγόμενο παράθυρο στην πίσω πόρτα. The Opel Zafira Life θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου των Βρυξελλών, στις 18 Ιανουαρίου, 2019 (ημέρες για το κοινό 19-27 Ιανουαρίου, 2019). Η παραγγελιοληψία θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο.

Για άριστη ελκτική πρόσφυση, το Zafira Life είναι εξοπλισμένο με προηγμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης IntelliGrip. Οι ενδιαφερόμενοι, θα μπορούν να παραγγείλουν μία έκδοση 4×4 με την έναρξη των πωλήσεων. Το σύστημα 4×4 προσφέρει η Dangel, μία εταιρία που ειδικεύεται στην τετρακίνηση. Η Opel θα προσφέρει μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση στις αρχές του 2021, ένα ακόμα ορόσημο στο δρόμο για τον εξηλεκτρισμό της μάρκας. Μέσα στο 2019, το Zafira Life θα προσφέρει νέες υπηρεσίες συνδεσιμότητας με το Opel Connect. Χρήσιμες λειτουργίες, όπως Live Navigation με δελτία κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, άμεση σύνδεση με οδική βοήθεια και τηλεφωνικό κέντρο έκτακτης ανάγκης, χαρίζουν σε οδηγό και επιβάτες πρόσθετη ξεγνοιασιά. Πιέζοντας έναν κόκκινο διακόπτη είναι εφικτή η άμεση κλήση για βοήθεια. Με την ενεργοποίηση των προεντατήρων ζωνών ασφαλείας ή των αερόσακων, η κλήση έκτακτης ανάγκης γίνεται αυτόματα.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.