Μόλις 100 πελάτες χρειάζονται για να γίνει πραγματικότητα η Porsche Cayman GT4.

Μερικές φορές, δεν χρειάζονται πολλά για να γίνει ένα όνειρο πραγματικότητα. Μπορεί να μην είναι το δικό σου, αλλά σίγουρα είναι κάποιου και αυτός απ’ ότι φαίνεται, χρειάζεται άλλους 99 για να ζήσει το όνειρο του. Αν φυσικά, το όνειρο του είναι η Porsche Cayman GT4 Clubsport, όπως την είδαμε πριν από λίγο καιρό ως πρωτότυπο.

Ένα μοντέλο επίδειξης κατασκευάστηκε και αποκτήσαμε κάποια εμπειρία. Πώς να στήσουμε το αυτοκίνητο, πού να βάλουμε την ρεζέρβα… Τι να κάνουμε με τα ελαστικά, τα πάντα! Υπάρχουν ήδη πολλές 911 GT3 στην RGT κατηγορία, αλλά οι επιδόσεις τους μας αναγκάζουμε να τις “ρίξουμε” λίγο. Η GT4 βρίσκεται ακριβώς στο σωστό σημείο. Απλά πρέπει να πουλήσουμε 100 για να πάρουμε το πράσινο φως.

Δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος motorsports της Porsche (και νυν επικεφαλής της “οικογένειας” 911) Frank-Steffen Walliser. Αν πάντως η Cayman GT4 Clubsport συγκεντρώσει το έμπρακτο ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού, η Porsche δεν είναι διατεθειμένη να δημιουργήσει και να “τρέξει” την δική της, εργοστασιακή ομάδα. Το ενδιαφέρον, ομολογουμένως, αγωνιστικό θα λερωθεί στα χέρια ιδιωτών – τουλάχιστον 100 σύμφωνα με τον Walliser.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.