Η Hyundai θέλει ένα pickup “το συντομότερο δυνατό”.

Η αγορά των pickups είναι μία αγορά που μεγαλώνει μήνα με τον μήνα όχι μόνο στις Η.Π.Α., όπου η αγάπη του κόσμου γι’ αυτά τα οχήματα είναι γνωστή και αποδεικνύεται από τις πωλήσεις, αλλά και στην Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι εταιρίες όπως η Mercedes-Benz, η Fiat και η Renault θέλουν ένα κομμάτι της συγκεκριμένης πίτας και τίθενται αντιμέτωπες με πιο “παραδοσιακές” δυνάμεις όπως η Nissan, η Mitsubishi, η Toyota και η Ford. Από την ίδια πίτα θέλει να διεκδικήσει μερίδιο και η Hyundai που το 2015 παρουσίασε στον κόσμο το Santa Cruz Concept και θέλει να το λανσάρει στην αγορά “το συντομότερο δυνατό” όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέος επικεφαλής σχεδιασμού του Hyundai Motor Group.

Ο Luc Donckerwolke επιβεβαίωσε στο περιθώριο της έκθεσης του Los Angeles ότι η δουλειά του δικού του τμήματος πάνω στο επερχόμενο μοντέλο έχει ολοκληρωθεί και ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία του περάσματος του στην παραγωγή. Αυτό που δεν διευκρίνισε ο Donckerwolke είναι αν η έκδοση παραγωγής του Santa Cruz θα ενταχθεί στην ευρύτερη κατηγορία των “compact” pickups (βλ. Ford Ranger) ή αν θα στοχεύσει στα “αμερικανικά” pickups όπως το Ford F-150! Σε κάθε περίπτωση, το υψηλόβαθμο στέλεχος της κορεατικής φίρμας δήλωσε ότι εξετάζεται ήδη μία αντίστοιχη πρόταση από την Kia, με αλλαγές στον σχεδιασμό του αμαξώματος και της καμπίνας, αλλά αυτή ακόμη δεν έχει πάρει το πράσινο φως, που σημαίνει ότι ακόμα και να το πάρει, θα έρθει μετά από το pickup της Hyundai.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.