Η Ares Design δημιούργησε το Tesla Model S Roadster.

Οι επιλογές για κάποιον που θέλει να αγοράσει ένα ηλεκτρικό cabrio είναι εξαιρετικά περιορισμένες αυτή τη στιγμή. Βασικά, δεν υπάρχουν. Η Ares Design όμως είδε αυτό το κενό στην αγορά, πήρε ένα από τα καλύτερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που υπάρχουν και αφαίρεση την οροφή του για να δημιουργήσει το Tesla Model S Roadster.

Προς το παρόν, το αυτοκίνητο υπάρχει μόνο στο σκίτσο που δημοσίευσε η εταιρία στον λογαριασμό της στο Instagram αλλά δεν θα αργήσει η στιγμή που το μοντέλο θα περάσει από τον ψηφιακό κόσμο στον πραγματικό. Προφανώς θα πρέπει να λυθούν κάποια μηχανολογικά θέματα πριν συμβεί αυτό, αλλά οπτικά τουλάχιστον, δεν βρίσκουμε κάποιον λόγο για να μην γίνει αποδεκτή από το κοινό η συγκεκριμένη, ανεπίσημη έκδοση. Φυσικά, θα πρέπει να είναι και η τιμή σωστή γιατί δεν θα πρέπει ξεχνάμε ότι η Tesla ετοιμάζει το δικό της Roadster για το 2020 και αυτό αναμένεται να είναι… διαστημικό.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.