Το νέο Leon θα σημάνει την αρχή μίας “σχεδιαστικής επανάστασης” για την Seat.

Ξέχνα ότι ήξερες για τον σχεδιασμό των Seat. Το νέο Leon θα διαλύσει όλες τις προκαταλήψεις και θα σημάνει την αρχή μίας “σχεδιαστικής επανάστασης” που θα έχει έχει ως αποτέλεσμα την αποστασιοποίηση της Seat από τις υπόλοιπες μάρκες του VW Group. Η νέα σχεδιαστική γλώσσα θα αποκαλυφθεί σε πρώτη φάση με ένα πρωτότυπο του Leon, το οποίο μάλλον θα παρουσιαστεί στην επερχόμενη έκθεση της Γενεύης, τον Μάρτιο του 2019. Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Seat όμως, Alejandro Mesonero-Romanos, μας έδωσε μία γενική κατεύθυνση.

Θα απομακρυνθούμε από τις ακμές και τις ευθείες. Χρησιμοποιούμε “σκληρές γραμμές” για να εκφράσουμε ακρίβεια από τότε που λανσάραμε το Leon το 2012. Αλλά πρέπει να διαφέρουμε από τους συναδέλφους μας στο VW Group.

Θα υπάρχουν σαφώς λιγότερες δομημένες γραμμές – το είδος των γραμμών που απλά πηγαίνουν από το Α στο Β. Θα υπάρχει μία πιο τολμηρή δομή, πληρότητα με λίγη ένταση. Επιφάνειες που πρέπει να αγγίξεις για να τις κατανοήσεις πλήρως. Κάτι αισθαντικό.

Δήλωσε ο Mesonero-Romanos και ενώ δεν αποκάλυψε κάτι συγκεκριμένο, μας έκανε να προσμένουμε σε αυτή τη διαφαινόμενη “αλλαγή πλεύσης” της Seat. Ας ελπίσουμε για κάτι αρκετά ξεχωριστό, αν και το γεγονός ότι το μοντέλο θα πρέπει να απευθύνεται σε ιδιαίτερα ευρύ κοινό, κάνει το όποιο ρίσκο την λιγότερο ενδεδειγμένη επιλογή.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.