Στις αρχές του μήνα, η Superformance έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα σκίτσα για το μοντέλο που ονομάζει “Future GT Forty”. Ένα μοντέλο που γεννήθηκε στο μυαλό του ιδιοκτήτη του, Doug Campbell, ενώ αυτός παρακολουθούσε τον 24ωρο αγώνα του Le Mans το 2017 και δημιουργήθηκε ως φόρος τιμής τόσο στο σύγχρονο Ford GT όσο και στο GT40 που κέρδισε τον θρυλικό αγώνα ακριβώς 50 χρόνια πριν. Ένα μοντέλο που ενώνει το παρελθόν με το παρόν καθώς η Superformance έχει αυτή τη δυνατότητα όντας η μοναδική φίρμα που παράγει αυθεντικά “continuation” GT40 MkI!
Ως βάση λοιπόν, χρησιμοποιήθηκε το ατσάλινο monocoque πλαίσιο του GT40 με όλες τις αναβαθμίσεις της Superformance. Η αερανάρτηση με την οποία εξοπλίζεται το Future GT Forty προέρχεται από την Ridetech, οι πανέμορφες ζάντες ελαφρού κράματος είναι της HRE Wheels και το αμάξωμα δέχθηκε τις αεροδυναμικές μετατροπές της APR Performance(βλ. πτερύγια και splitter εμπρός και η τεράστια αεροτομή πίσω). Όμως το piece de resistance του μοντέλου, κρύβεται στο κέντρο του αυτοκινήτου, κάτω από το κάλυμμα.
Εκεί φωλιάζει ο twin-turbo V6 EcoBoost των 3.5 λίτρων που προέρχεται από το Ford GT. Όχι ότι παρέμεινε εργοστασιακός βέβαια, αφού τα αναβαθμισμένα turbos είναι προσφορά της Garrett, η εξάτμιση κατασκευάστηκε από την Magnaflow και συνδυάζεται με έναν 5-τάχυτο transaxle της Quaife. Τέλος, το Future GT Forty διαθέτει το κλασικό εσωτερικό του GT40 με ορισμένες σύγχρονες πινελιές που έχουν την σφραγίδα των Stitchcraft και Katzkin.
Η τιμή του αυτοκινήτου δεν έχει γίνει γνωστή αλλά η Superformance ανακοίνωσε ότι είναι άμεσα διαθέσιμο για παραγγελία.