Μικρό pickup ετοιμάζει η Volkswagen για την Βραζιλία… και όχι μόνο.

Στις αρχές του Νοεμβρίου, η Volkswagen θα παρουσιάσει στο Sao Paulo της Βραζιλίας ένα νέο πρωτότυπο που “συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ενός ψηφιακά συνδεδεμένου SUV με την πολυλειτουργικότητα ενός pickup για τη δημιουργία ενός νέου, αστικού οχήματος”.        Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε το όνομα του επερχόμενου πρωτοτύπου αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας δίνει η ίδια η γερμανική φίρμα, θα βασίζεται στην ευέλικτη MQB πλατφόρμα, θα είναι τετρακίνητο και θα τοποθετηθεί κάτω από το Amarok καθώς πρέπει να θεωρείται δεδομένο το πέρασμα του στην παραγωγή.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου pickup, έχει να κάνει με τον “μεταβλητό” χώρο φόρτωσης που “με μερικά απλά βήματα μόνο, μπορεί να επεκταθεί σημαντικά χάρη στο αναδιπλούμενο πίσω πάνελ της καμπίνας”. Ο λόγος για τον οποίο αναφέρουμε το συγκεκριμένο pickup, έχει να κάνει με έναν υπαινιγμό της Volkswagen. Το πρωτότυπο, όπως και το μοντέλο παραγωγής που θα ακολουθήσει στο προσεχές μέλλον, μπορεί να προορίζεται για την αγορά της Βραζιλίας αλλά δεν αποκλείεται να “μεταναστεύσει” και σε άλλες περιοχές αν αυτό κριθεί σκόπιμο. Η αγορά των pickups γνωρίζει μία ιδιαίτερη άνθιση τα τελευταία χρόνια, ειδικά εκτός του target group των επαγγελματιών και η προσθήκη επιπλέον αγορών για τον μελλοντικό Βενιαμίν της Volkswagen στην κατηγορία, μάλλον είναι αναπόφευκτη.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.