Πληθώρα νέων και ανανεωμένων μοντέλων για την Mercedes το 2019.

“Χωμένη” κάπου μέσα σε ένα ιδιαίτερα εκτενές δελτίο τύπου σχετικά με τα αποτελέσματα της Mercedes-Benz για το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου, ήταν μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σελίδα για τις παρουσιάσεις που ακολουθούν τους επόμενους μήνες. Παρουσιάσεις που προφανώς ξεκινούν με την A-Class Sedan, την GLE και την B-Class που έχουμε ήδη δει, αλλά αρχίζουν να αποκτούν ενδιαφέρον όσο προχωράμε μέσα στο 2019.

Κρίνοντας από το πώς είναι τοποθετημένα τα εικονίδια πάνω στην ευθεία γραμμή που ορίζει το έτος 2019, η λογική λέει ότι το πρώτο μοντέλο που θα παρουσιαστεί θα είναι η CLA ενώ λίγο αργότερα, θα ακολουθήσει η CLA Shooting Brake. Παράλληλα, η Mercedes-Benz ετοιμάζει τις ανανεωμένες GLC και GLC Coupe για το πρώτο εξάμηνο του 2019, ενώ στην ίδια “παρέα” εντάσσεται και η κορυφαία, GLS, που θα αποτελέσει το αντίπαλον δέος της BMW X7.

Ενώ πλησιάζουμε στο τέλος του έτους, η γερμανική εταιρία έχει προγραμματισμένο ένα “8ο Compact Car”, χωρίς ωστόσο να μας παρέχει επιπλέον πληροφορίες. Οι φήμες που κυκλοφορούν όμως, κάνουν λόγο για την λεγόμενη “GLB” που θα έρθει να συμπληρώσει την γκάμα των SUV ως ένα σχετικά compact και σχετικά τετράγωνο όχημα που περιγράφεται από πηγές ως ένας συνδυασμός των αρετών της G-Class με αυτές της A-Class. Ένας περίεργος συνδυασμός, να προσθέσω εγώ. Τέλος έχουμε την ανανέωση του Smart, η οποία τοποθετείται χρονικά στα τέλη του 2019. Με λίγα λόγια, η Mercedes-Benz θα είναι πολυάσχολη το νέο έτος.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.