Το “Project Gold” της Porsche πωλήθηκε έναντι €2.743.500!

Μόλις 10 λεπτά χρειάστηκαν για να βρεθεί αγοραστής για το εξαιρετικό “Project Gold” της Porsche. 10 λεπτά, κατά τα οποία έγιναν 37 προσφορές μέχρι να μείνει μόνο ένας τυχερός που θα πάρει την μοναδική, κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά, 911 σπίτι του. Να θυμίσουμε ότι το “Project Gold” είναι, επί της ουσίας, μία αναπαλαιωμένη 993 Turbo, χωρίς αυτό να υποτιμά τη δημιουργία της Porsche Classic στο παραμικρό.

Μία δημιουργία για την οποία χρειάστηκαν 18 μήνες σκληρής δουλειάς και σχεδόν ολόκληρος ο κατάλογος της Porsche Classic για την 993. Βέβαια, το αποτέλεσμα δικαιώνει τους ανθρώπους που εργάστηκαν πάνω στο αυτοκίνητο. Το “Project Gold” είναι όσο καινούρια μπορεί να γίνει μία 993 το 2018. Ολοκαίνουριος twin-turbo, επίπεδος εξακύλινδρος με χωρητικότητα 3.6 λίτρων, νέο σύστημα τετρακίνησης και ένα αμάξωμα που αγγίζει την τελειότητα μέχρι και το ξεχωριστό χρώμα του.

Το καλό είναι ότι 2.589.027 ευρώ (η καθαρή αξία του αυτοκινήτου έπειτα από τη δημοπρασία) θα καταλήξουν στο μη-κερδοσκοπικό Ferry Porsche Foundation. Άρα η πώληση του “Project Gold” ήταν για καλό σκοπό.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.