Ανανεωμένο Audi R8 με επιρροές από το… A1!

Φυσικά πρόκειται για υπερβολή, αλλά η Audi όντως έχει αρχίσει να προετοιμάζει το έδαφος για το facelift του R8 και το ανανεωμένο μοντέλο όντως θα επωφεληθεί από ουσιαστικές αλλαγές στον σχεδιασμό του. Προφανώς δεν πρόκειται για ένα εντελώς νέο μοντέλο αλλά για ένα ήπιο φρεσκάρισμα, αλλά οι όποιες τροποποιήσεις, όπως φαίνεται και από την μοναδική φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει η γερμανική εταιρία, θα κάνουν αισθητή διαφορά.

Στο εμπρός μέρος, οι μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και οι πιο επιθετικές γωνίες στον προφυλακτήρα είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς, ενώ ανασχεδιασμένα φαίνονται τα φωτιστικά σώματα και το καπό. Ακριβώς κάτω από το σήμα δε, διακρίνεται ένα επιπλέον άνοιγμα “αλα-A1”. Δυστυχώς, δεν έχουμε ακόμα εικόνα από το πλάι ή το πίσω μέρος του γερμανικού sports car, αλλά η λογική στα facelifts στην συγκεκριμένη κατηγορία, λέει ότι ανάλογες θα είναι οι αλλαγές και εκεί (βλ. ελαφρώς διαφορετικά φωτιστικά σώματα, νέος διαχύτης, νέες απολήξεις της εξάτμισης κ.ά.).

Όσον αφορά στα μηχανικά, παρότι εδώ και πολύ καιρό κυκλοφορούν φήμες σχετικά με την υιοθέτηση της λύσης του εξηλεκτρισμού ή με τον εμπλουτισμό της γκάμας με έναν downsized κινητήρα, περιμένουμε από την Audi Sport να διατηρήσει τον ατμοσφαιρικό V10 στο κέντρο του αυτοκινήτου. Κατά τα άλλα, οι μηχανικοί πιθανώς να έχουν επέμβει στη γεωμετρία της ανάρτησης και στο ηλεκτρομηχανικό σύστημα διεύθυνσης. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες, θα έχουμε όταν η Audi αποφασίσει να αποκαλύψει το ανανεωμένο R8.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.