Η Ford επεκτείνει την παραγωγή του GT κατά 2 χρόνια!

Όταν το Ford GT έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο αυτοκινητιστικό τοπίο, η αμερικανική εταιρία ήταν ξεκάθαρη: Θα κατασκεύαζε μόλις 1.000 GT σε χρονικό διάστημα 4 ετών. Ήθελε να διατηρήσει την exclusivity του μοντέλου και να επιλέξει προσεκτικά ποιος θα αποκτήσει ένα, ανταμείβοντας βασικά τους καλούς πελάτες της και αυτούς που θα της εξασφάλιζαν την μεγαλύτερη προβολή. Όμως οι αιτήσεις έφτασαν τις 6.500 και η Ford αναγκάζεται τώρα να υποχωρήσει.

Η ανταπόκριση του Ford GT ήταν άνευ προηγουμένου, με την αρχική ζήτηση να υπερβαίνει την προσφορά σε αναλογία μεγαλύτερη του 6:1.

Με την επέκταση της παραγωγής του Ford GT για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα, είμαστε σε θέση να διατηρήσουμε την exclusivity του υπερ-ποθητού supercar, προσφέροντας την εμπειρία ιδιοκτησίας σε έναν μεγαλύτερο αριθμό πελατών.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι η Ford θα επεκτείνει την παραγωγή του supercar της κατά 2 χρόνια και 350 αυτοκίνητα. Έτσι, ο συνολικός αριθμός φτάνει τα 1.350 που εξακολουθεί να είναι σημαντικά χαμηλότερος από την συνολική παραγωγή του Ford GT πρώτης γενιάς (4.033 αυτοκίνητα) και εξακολουθεί να μην καλύπτει την ζήτηση.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.