Η Peugeot εξελίσσει μία ολόκληρη οικογένεια εξηλεκτρισμένων sport μοντέλων!

Το ένα μήνυμα ήρθε με το λανσάρισμα της νέας γενιάς plug-in υβριδικών μοντέλων. Αλλά το αγνοήσαμε θεωρώντας ότι η γαλλική εταιρία ακολουθεί, σωστά, τις απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού. Το δεύτερο μήνυμα ήταν πιο ηχηρό και ήρθε με την παρουσίαση του εντυπωσιακού e-Legend. Το αγνοήσαμε όμως, πιστεύοντας ότι δεν θα γίνει ποτέ κάτι παραπάνω από αυτό που είναι ήδη: ένα πρωτότυπο. Τώρα, η Peugeot ανακοινώνει επίσημα ότι εξελίσσει μία ολόκληρη οικογένεια εξηλεκτρισμένων, sport μοντέλων με τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της εξέλιξης να λανσάρονται το 2020!

Η οδηγική απόλαυση είναι στην καρδιά της ιστορίας μας. Ο εξηλεκτρισμός είναι μία νέα ευκαιρία για την πρόταση νέων εκδόσεων υψηλών επιδόσεων στους πελάτες που αναζητούν sport εμπειρίες με χαμηλές εκπομπές ρύπων.

Οι εμπειρίες αυτές θα ενισχυθούν με τις επιδόσεις που προσφέρει ο εξηλεκτρισμός. Νέες περιοχές θα εξερευνηθούν, νέες προκλήσεις θα απαντηθούν, η περιπέτεια της Peugeot συνεχίζει σε ένα συναρπαστικό μέλλον. Το DNA μας ποτέ δεν θα περιλαμβάνει την βαρεμάρα!

Δήλωσε ο CEO της εταιρίας, Jean-Philippe Imparato. Προς το παρόν, δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες αλλά θα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον η παρακολούθηση των εξελίξεων στο συγκεκριμένο θέμα. Να συμπληρώσουμε σχετικά, ότι παράλληλα με την ανακοίνωση της νέας σειράς sport, εξηλεκτρισμένων μοντέλων, η Peugeot ανακοίνωσε την αποχώρηση της από το πρωτάθλημα WRX λόγω της αβεβαιότητας όσον αφορά στους μελλοντικούς κανονισμούς και της “αποσύνδεσης” του πρωταθλήματος από τον προγραμματισμό εξηλεκτρισμού της φίρμας.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.