Μercedes X-Class. Και σε 6χ6

Προφανώς το πείραμα της G-Class 6×6 πέτυχε, όχι αυτοκινητικά αλλά εμπορικά, οπότε η Carlex Design είπε να το επαναλάβει με την X-Class αυτή τη φορά. Προφανώς και θέλει να αποτελέσει το αντίπαλο δέος της G-Class 6×6 καθώς η σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο μοντέλο, είναι απλώς άνευ λόγου και ουσίας. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες η εταιρία προχώρησε στον ανασχεδιασμό της εμπρός μάσκας με τις ευμεγέθεις εισαγωγές αέρα και τη δημιουργία φυσικά του απαραίτητου χώρου για την τοποθέτηση του «εργάτη».Το καπό φιλοξενεί τον καθ’όλα απαραίτητο αεραγωγό ενώ η λεντόμπαρα στην οροφή εκτός από αισθητική αγριάδα, είναι σε θέση να κάνει τη νύχτα μέρα στη κυριολεξία.

Τα φτερά έχουν «φουσκώσει» προκειμένου να χωρέσουν τα ογκώδη ζαντολάστιχα για άγριες εκτός δρόμου καταστάσεις, ενώ προφανώς η μεγαλύτερη διαφορά εντοπίζεται στη προσθήκη του τρίτου άξονα και στη λογική αύξηση του μεταξονίου, όπως και του μήκους της καρότσας. Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, η Carlex Design επέλεξε να μην δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία σχετικά με τον κινητήρα που επέλεξε να τοποθετήσει, όπως και με τις, πιθανότατες, μετατροπές στις οποίες προχώρησε, ώστε να έχουμε κάτι να περιμένουμε…

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.