Peugeot. Mε πολλά νέα στο Παρίσι

Στην φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι, η Peugeot θα πραγματοποιήσει τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες. Παράλληλα με το  508 SW, θα παρουσιαστεί το  e-LEGEND, ένα concept car πλήρως ηλεκτρικό και αυτόνομο, το οποίο αποτελεί την πραγματική ενσάρκωση ενός αισιόδοξου και θελκτικού μέλλοντος καθώς επίσης και οι νέοι υβριδικοί κινητήρες βενζίνης.  H Station Wagon έκδοση του νέου 508, σπάει τους κώδικες της έντονα ανταγωνιστικής Κατηγορίας D και αντλεί την έμπνευσή του από shooting brakes. Όντας χαμηλό και με δυναμική γραμμή, το 508 SW προσφέρει ένα ρηξικέλευθο design. Έχει συνδυάσει επιτυχώς την sport κομψότητα με την πρακτικότητα στους άνετους χώρους, προσβασιμότητα και με i-Cockpit τελευταίας γενιάς.

Eπίσης η Γαλλική εταιρία παρουσιάζει ένα συναρπαστικό όραμα του μέλλοντος της οδηγικής απόλαυσης μέσω του εντυπωσιακού και εμβληματικού Concept Car. Με την υιοθέτηση ενός ρεαλιστικού πλαισίου (4,65 μέτρα μήκος), αποτελεί μία προβολή στο μέλλον της αυτοκίνησης, το οποίο βασίζεται στην ενδογενή κομψότητα της Peugeot. Το e-Legend Concept αποτελεί το τεχνολογικό μανιφέστο του οράματος της Peugeot για ένα αμιγώς ηλεκτρικό, παραμετροποιήσιμο, ηλεκτρονικά συνδεδεμένο, αυτόνομο όχημα. Το στυλ του επανερμηνεύει τις βασικές θεματικές του 504 Coupe με ένα ελαφρύ, αθλητικό, αισθησιακό τρόπο. Η καμπίνα είναι τοξωτή προς τα πίσω προσφέροντας ευρείες γυάλινες επιφάνειες. Υπάρχουν 4 δυνατότητες οδήγησης: 2 αυτόνομες και 2 χειροκίνητες, με την επιλογή πάντα να εξαρτάται από τον οδηγό. Η πλήρης ενσωμάτωση στο εσωτερικό της καμπίνας οφείλεται στο σύστημα FOCAL® (ακουστική, 49’’ ψηφιακή οθόνη καμπυλωμένη προς τους επιβάτες, οι οποίοι μπορούν να παρακολουθήσουν ταινίες, περιεχόμενο πολυμέσων ή ακόμα και ένα πλάνο του δρόμου, ανάλογα με τον επιλεγμένο τρόπο οδήγησης). Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι ζεστά, συνδυάζοντας βελούδο με ξύλο, για να αντισταθμίσουν την αφοσίωση στο ψηφιακό μέλλον.

Η Peugeot αποκαλύπτει επίσης τη νέα σειρά κινητήρων HYBRID και HYBRID4 (τετρακίνητη οδήγηση) με τους οποίους θα εφοδιάσει τα 3008, 508 και 508 SW από το Φθινόπωρο του 2019. Η οδηγική εμπειρία εμπλουτίζεται με νέες οδηγικές δυνατότητες, όχι μόνο για την  μεγιστοποίηση της απόλαυσης, αλλά και για την καθυπόταξη των αισθήσεων, χάρη στη δυνατότητα του ηλεκτρικού ZEV εφέ, την αποδοτικότητα της τετρακίνητης οδήγησης (HYBRID4), τη δυναμική της Sport ρύθμισης οδήγησης και την ευελιξία της ρύθμισης Hybrid. Η απλή και βασισμένη στα ένστικτα τεχνολογία προσφέρει την απόλυτη ελευθερία για πορεία σε δρόμο,  πόλη, αλλά και ύπαιθρο. Η ελευθερία επιλογής, με δύο ή τέσσερις τροχούς σε κίνηση, 225 ή 300 άλογα, χάτσμπακ, SW ή SUV.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.