Η Ares Design μεταμορφώνει την Ferrari 812 Superfast σε… “250 GTO”!

Η Ferrari 250 GTO είναι ένα από τα πιο ποθητά αυτοκίνητα στον κόσμο, όπως απέδειξε και η πρόσφατη πώληση μίας έναντι $48,4 εκατομμυρίων, όμως η Ares Design προτείνει μία ενδιαφέρουσα και σίγουρα πιο συμφέρουσα εναλλακτική. Μία νέα εκδοχή του εμβληματικού sports car, που βασίζεται στην Ferrari 812 Superfast (ή ακόμα και την F12 Berlinetta) και κοστίζει κάτι λιγότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του αυτοκινήτου-δωρητή.

Ο ιδρυτής και CEO της Ares Design, Dany Bahar, χαρακτηρίζει το μοντέλο που βλέπεις στις εικόνες ως “υπό εξέλιξη” αφήνοντας να εννοηθεί ότι μέχρι να πάρει σάρκα και οστά μπορεί κάποια στοιχεία του να αλλάξουν. Αυτό που δεν θα αλλάξει είναι οι αναλογίες και κάποιες βασικές γραμμές που δημιουργούν την σύνδεση ανάμεσα σε αυτή τη μοντέρνα εκδοχή και την κλασική 250 GTO. Κάποιοι μπορεί να την χαρακτηρίσουν “ιεροσυλία” αλλά αυτό δεν φαίνεται να ενοχλεί τον Bahar και την Ares Design. Όσο για το αν είναι όμορφη ή άσχημη, θα αφήσω την τελική κρίση πάνω σου. Η ουσία είναι ότι, όπως απέδειξε με την X-Raid, το Project Pony και την Panther, η Ares Design δεν φοβάται να τολμήσει. Ακόμα και αν η τόλμη της δυσαρεστήσει ή εκνευρίσει κάποιους…

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.