Κάτι ετοιμάζει η Audi για το Παρίσι.

Η Audi παρουσίασε εχθές το νέο SQ2 εντελώς απροειδοποίητα αλλά δεν θα ακολουθήσει  την ίδια τακτική για το μυστηριώδες R8 που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην έκθεση του Παρισιού. Μπορεί να απομένουν ελάχιστες ημέρες μέχρι να ανοίξουν οι πύλες της για το κοινό, αλλά η γερμανική εταιρία αποφάσισε να μην αποκαλύψει τη νέα έκδοση. Αντ’ αυτού, έδωσε στη δημοσιότητα μία σκοτεινή φωτογραφία και σαν να μην έφτανε αυτό, έριξε και ένα σεντόνι πάνω από… ότι είναι αυτό που θα παρουσιαστεί.

Ο μοναδικός λόγος για τον οποίο λέω ότι είναι κάποια νέα έκδοση του R8, είναι λόγω των χαρακτηριστικών φωτιστικών σωμάτων και του σήματος στο καπό. Πέραν αυτών όμως, τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεση μας δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για υποθέσεις. Αχνοφαίνονται δύο αεραγωγοί αλά-R8 LMS στο καπό ενώ κάτω από τα φώτα, το σεντόνι “βρίσκει” σε κάτι που μοιάζει με πτερύγια. Ίσως λοιπόν να πρόκειται για ένα νέο αγωνιστικό που θα βασίζεται στο R8. Ίσως να είναι κάτι άλλο. Θα μάθουμε μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.