Η νέα BMW 3-Series είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζεις!

Η έκθεση του Παρισιού πλησιάζει και ενώ δεν έχουμε καμία πληροφόρηση σχετικά με την παρουσίαση της ολοκαίνουριας BMW 3-Series εκεί, η γερμανική εταιρία ξεκίνησε την καμπάνια teasing του μοντέλου σαν να είναι έτοιμη να το αποκαλύψει. Η αρχή έγινε με μία φωτογραφία που δείχνει τη νέα 3άρα να κάθεται όμορφη κάτω από ένα λεπτό πέπλο ενώ τώρα, η BMW ανέβασε στο Facebook ένα video που παρουσιάζει το αυτοκίνητο, σε διάφορα στάδια της παραγωγής του. Φυσικά, το video αποκαλύπτει ακριβώς όσα θέλει η BMW να αποκαλύψει.

The 3 Series Legacy Continues

Advanced manufacturing, robotics and human ingenuity, only the finest craftsmanship. The #3Series legacy continues.BMW

Δημοσιεύτηκε από BMW Group στις Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018

Έτσι, ενώ αρχίζουμε να αποκτούμε εικόνα της νέας γενιάς του εμβληματικού μοντέλου, οι πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του παραμένουν λιγοστές. Για την ακρίβεια, περιορίζονται σε ό,τι είχε ανακοινώσει η BMW στα μέσα του Αυγούστου, οπότε ας κάνουμε μία ανακεφαλαίωση. Σύμφωνα με την εταιρία, η νέα 3-Series θα είναι έως και 55 κιλά ελαφρύτερη από το μοντέλο που αντικαθιστά, ενώ την ίδια στιγμή θα είναι και πιο άκαμπτη. Το κέντρο βάρους έχει χαμηλώσει κατά 10 χιλιοστά, οι μάζες κατανέμονται “ιδανικά” στους δύο άξονες (50:50), ο αεροδυναμικός συντελεστής οπισθέλκουσας θα είναι ο χαμηλότερος μέχρι σήμερα για 3άρα (0.23) ενώ θα εξοπλίζεται και με τον ισχυρότερο, τετρακύλινδρο κινητήρα που έχει τοποθετηθεί σε αυτοκίνητο παραγωγής, χωρίς όμως να διευκρινίζει τι εννοεί με αυτό! Αυτά γνωρίζουμε… επίσημα τουλάχιστον. Τα ανεπίσημα, σε αυτό το σημείο που μοιάζει αρκετά κοντά στην αποκάλυψη του μοντέλου, δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.