Η Aston Martin ετοιμάζει ένα νέο hypercar: το Project 003!

Η Aston Martin έχει ρέντα τελευταία. Ότι λανσάρει στην αγορά, γίνεται δεκτό με διθυραμβικές κριτικές και φαίνεται ότι έχει δημιουργήσει ένα μομέντουμ που δύσκολα θα την οδηγήσει σε λάθος δρόμο. Βλέπει επίσης, ότι υπάρχει μία ιδιαίτερη “λαχτάρα” από τους έχοντες για μοντέλα έξω από το συμβατικό. Πάνω από την ευρύτερη κατηγορία των hypercars. Γι’ αυτό δημιούργησε την Vulcan, γι’ αυτό ετοιμάζει την Valkyrie (Project 001) και την Valkyrie AMR Pro (Project 002) και γι’ αυτό θα εμπλουτίσει περαιτέρω την γκάμα της με το Project 003. Ένα ολοκαίνουριο hypercar που σχεδιάζεται και εξελίσσεται με τέτοιον τρόπο, ώστε να απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό.

Το Project 003 θα εξοπλίζεται με όλα τα εφόδια που διαθέτει η Aston Martin: θα βασίζεται σε ένα ελαφρύ πλαίσιο και θα κινείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο, υβριδικό βενζινοκινητήρα. Θα συνδυάζει την ενεργή αεροδυναμική για “εξαιρετικά επίπεδα downforce” με την ενεργή ανάρτηση και το αποτέλεσμα όλων αυτών θα είναι τα κορυφαία, για την κατηγορία, δυναμικά χαρακτηριστικά, τόσο στον δρόμο όσο και στην πίστα. Από την άλλη, θα είναι πιο πρακτική (από την Valkyrie) ενώ θα διαθέτει μέχρι και χώρο αποσκευών.

Είναι νωρίς ακόμα για περισσότερες πληροφορίες, καθώς τα πρώτα αυτοκίνητα θα φτάσουν στους ιδιοκτήτες τους στα τέλη του 2021, όμως η Aston Martin προειδοποιεί ότι θα κατασκευάσει μόλις 500 coupe για ολόκληρο τον κόσμο.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.