Η νέα Mercedes-Benz GLE ετοιμάζεται για το Παρίσι.

Καταλαβαίνεις ότι πλησιάζει κάποια μεγάλη έκθεση αυτοκινήτου, όταν αρχίζουν τα teasers των εταιριών για τα νέα μοντέλα τους. Στην προκειμένη περίπτωση, η έκθεση που πλησιάζει δεν είναι άλλη από αυτή του Παρισιού και το νέο μοντέλο, είναι η ολοκαίνουρια Mercedes-Benz GLE – το μοντέλο που όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η γερμανική εταιρία σχεδιάστηκε σε “λευκό χαρτί” και έρχεται να αντικαταστήσει την τρέχουσα γενιά που κυκλοφορεί από το 2015.

Ο ομοιότητες σε σύγκριση με την W166 είναι λίγες. Η Mercedes δεν λέει ψέματα για τον λευκό καμβά. Όμως εμφανείς είναι οι επιρροές από την X-Class με την μεγάλη γρίλια, τον επιθετικό προφυλακτήρα και τα λεπτά φωτιστικά σώματα ενώ δεν θα πρέπει να σε μπερδεύουν οι τεράστιοι τροχοί και οι απουσία των χειρολαβών στις πόρτες. Κάποιες υπερβολές είναι επιτρεπτές δεδομένου ότι βλέπουμε ένα teaser-σκίτσο.

Αντίστοιχα φρέσκο είναι και το εσωτερικό, όπου τα σχέδια φανερώνουν την γνώριμη πλέον διαμόρφωση με τις δύο οθόνες (μία που λειτουργεί ως ψηφιακός πίνακας οργάνων και μία για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και μία σαφώς λιγότερο “φορτωμένη” κεντρική κονσόλα, απαλλαγμένη από την πληθώρα κουμπιών και χειριστηρίων του παρελθόντος. Όπως και στην A-Class, τα όργανα και το σύστημα infotainment θα λειτουργούν μέσω του MBUX λειτουργικού.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.