Η Skoda αποκαλύπτει την καμπίνα του Vision RS.

Η Skoda θα παρουσιάσει στην έκθεση του Παρισιού ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρωτότυπο με όνομα “Vision RS”. Ένα concept με διττή σημασία καθενός αφενός αποτελεί πρόγευση του μέλλοντος του “RS γενετικού κώδικα” και αφετέρου, λειτουργεί ως προπομπός του νέου Rapid ή όποιος αλλιώς θα ονομαστεί η έκδοση παραγωγής. Το design του Vision RS είναι κατεξοχήν sport, με άφθονες γωνίες, πολλά “νεύρα” και μία επιθετική στάση που υπερτονίζεται από τις τεράστιες ζάντες ελαφρού κράματος.

Στο ίδιο μήκος κύματος λοιπόν, κινήθηκαν οι σχεδιαστές και για την καμπίνα. Τα bucket καθίσματα είναι σχεδιασμένα για να αγκαλιάζουν το σώμα ενώ οι κόκκινες ραφές και οι λεπτομέρειες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του εσωτερικού δίνουν περαιτέρω έμφαση στον χαρακτήρα του μοντέλου – ακόμα κι αν αυτό είναι πρωτότυπο. Την παράσταση κλέβει όμως το ολοκαίνουριο ταμπλό. Εκεί που φιλοξενείται η μεγάλη οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης (μία σαφής αλλαγή πλεύσης για την Skoda σε σύγκριση με την τρέχουσα ενσωμάτωση της οθόνης), ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και το όμορφο, “χωστό” τιμόνι. Επιπλέον bonus σε όλα αυτά, το γεγονός ότι όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην καμπίνα του Vision RS είτε είναι “vegan”, είτε παράγονται με βιώσιμο τρόπο.

Περισσότερα θα μάθουμε σε μερικές ημέρες ή λίγες εβδομάδες καθώς η έκθεση του Παρισιού ανοίγει τις πύλες της για το κοινό στις 4 Οκτωβρίου.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.