Ξεκίνησε η παραγωγή της ανανεωμένης Porsche Macan.

Περισσότερες από 350.000 Macan έχουν πωληθεί από το 2014, οπότε και πρωτοπαρουσιάστηκε το μοντέλο. Ένα μοντέλο που αναδεικνύεται ως η χήνα με τα χρυσά αυγά για την Porsche και ως τέτοια, η γερμανική εταιρία θέλει να την κρατήσει φρέσκια. Γι’ αυτό, πριν από λίγο καιρό, παρουσίασε την facelift έκδοση με την συνταγή να είναι η δοκιμασμένη: Ελαφρώς διαφοροποιημένος σχεδιασμός (κυρίως στον εμπρός προφυλακτήρα, τα νέα LED φωτιστικά σώματα και την LED λωρίδα στο πίσω μέρος), νέα χρώματα, νέες ζάντες ελαφρού κράματος και ένα σχετικό “φρεσκάρισμα” στην καμπίνα.

Τώρα, η ανανεωμένη Porsche Macan περνά στην παραγωγή και η εταιρία θέλει να αυξήσει τον αριθμό των αυτοκινήτων που κατασκευάζονται καθημερινώς στο εργοστάσιο της στην Λειψία στα 420. Αυτό σημαίνει ότι η παραγωγή θα επανέλθει στα προ-facelift επίπεδα μέσα σε λίγες ημέρες και ο λόγος είναι απλός: η Macan έχει ζήτηση. Ειδικά στην Κίνα, όπου έχει υποδεχθεί περισσότερα από 100.000 αυτοκίνητα από το 2014 ή αν θέλεις, αναπαριστά περίπου το 30% επί του συνόλου των πωλήσεων παγκοσμίως!

Αυτό ακριβώς το momentum θέλει να εκμεταλλευτεί η Porsche, όχι μόνο με την Macan και την μεγαλύτερη αδερφή της, την Cayenne, αλλά εμπλουτίζοντας την γκάμα των SUV της με επιπλέον μοντέλα όπως η coupe έκδοση της τελευταίας, η οποία αν αληθεύουν οι φήμες, έχει ήδη πάρει το πράσινο φως.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.