Νέα Opel Combo Life και Combo. Εργαλεία για τη καθημερινότητα

Η 5η γενιά του συμπαγούς, πολυτάλαντου Opel Combo είναι έτοιμη. Το άκρως πρακτικό, άνετο και κυρίως πρωτοποριακό νέο μοντέλο διατίθεται ως επιβατικό Combo Life και σαν επαγγελματικό Combo – και τα δύο σε πολυάριθμες εκδόσεις. Τα Combo Life και Combo διατίθενται σε στάνταρ έκδοση M (4.40 m) ή μακριά XL (4.75 m). Το οικογενειακό van διατίθεται προαιρετικά σαν πενταθέσιο ή επταθέσιο με πλούσιο χώρο για μέχρι 2.693 λίτρα αποσκευών. Το όχημα μεταφορών (ελαφρύ επαγγελματικό – LCV) διατίθεται επίσης σαν crew cab με άνοιγμα οροφής. Προσφέρει  4,4mχώρο φόρτωσης, χώρο για δύο Ευρωπαλέτες και μπορεί να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο έως 1.000 kg. Αυτή η αξιοσημείωτη ευελιξία είναι αποτέλεσμα της νέας αρχιτεκτονικής στην οποία βασίζεται το Combo και της προηγμένης διάταξης χώρων.

Χάρη σε μία νέα προσέγγιση στην εξέλιξή της, η νέα γενιά Combo προσφέρει καινοτόμες τεχνολογίες και συστημάτα υποστήριξης τόσο στην επιβατική όσο και στην επαγγελματική έκδοση. Αντίθετα με τη συνήθη διαδικασία, εξελίχθηκε εξ αρχής σύμφωνα με πρότυπα επιβατικού αυτοκινήτου – και όχι σαν επαγγελματικό όχημα στο οποίο προστέθηκαν αναδρομικά στοιχεία που θα προσελκύσουν τις οικογένειες. Γι’ αυτό, προσφέρει και με διαφορά το υψηλότερο επίπεδο τεχνολογιών άνεσης και ασφάλειας στην κατηγορία του. Αυτό σημαίνει ότι επαγγελματίες και χρήστες μιας επιβατικής έκδοσης του Combo απολαμβάνουν σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά και συστήματα ασφάλειας και άνεσης με τις οικογένειες.

Κάτω από το καπό, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από μία γκάμα υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων βενζίνης και diesel. Όλοι συνδυάζουν ένα υψηλό επίπεδο ευελιξίας με εξαιρετική απόδοση. Από πλευράς κιβωτίου, τα Combo και Combo Life θα διατίθενται με μηχανικά κιβώτια πέντε ή έξι σχέσεων και – για πρώτη φορά  στην κατηγορία – με το προαιρετικό, αυτόματο οκτατάχυτο. Για μία φορά ακόμα, η Opel κάνει προσιτές σε ένα ευρύ κοινό κορυφαίες τεχνολογίες σε αυτή την κατηγορία.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.