Η ώρα για την παρουσίαση της Lamborghini Aventador SVJ έχει σχεδόν φτάσει.

Απέχουμε μερικές ημέρες μόλις από την αποκάλυψη της Aventador SVJ αλλά η Lamborghini δεν φαίνεται ότι έχει διάθεση να διακόψει το teasing της. Ενώ πλησιάζουμε στο Pebble Beach, η ιταλική εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες ακόμα για να μας κρατήσει σε εγρήγορση όσον αφορά στην παρουσίαση της απόλυτης Aventador. Στην πρώτη, έχουμε ένα κοντινό του ατμοσφαιρικού V12, με την σειρά ανάφλεξης τυπωμένη πάνω του όπως παραδοσιακά συμβαίνει στις Lamborghini ενώ η δεύτερη, μας δείχνει την πίσω αεροτομή, σχεδόν σε ολόκληρο το μεγαλείο της, υπενθυμίζοντας το γεγονός ότι η Aventador SVJ θα εξοπλίζεται με το σύστημα ενεργής αεροδυναμικής της φίρμας (ALA).

Σε αυτό το σημείο, δεν απομένουν πολλές πληροφορίες ακόμα για να αποκαλυφθούν. Προφανώς πρέπει να δούμε την SVJ απαλλαγμένη από το καμουφλάζ και να μάθουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, αλλά γνωρίζουμε ήδη ότι είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στο Nurburgring, οπότε… Η SVJ όμως είναι κάτι παραπάνω από αυτό. Αν το καλοσκεφτείς, η SVJ είναι η τελευταία αμιγώς βενζινοκίνητη V12 Lamborghini καθώς ο διάδοχος της Aventador θα είναι υβριδικός. Η απόλυτη Aventador και ταυτόχρονα, η τελευταία, μη-υβριδική V12 Lamborghini.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.