25 ολοκαίνουριες Aston Martin “Goldfinger” DB5 στην υπηρεσία της Βασίλισσας.

Η Aston Martin συνεχίζει το πρόγραμμα με τα continuation μοντέλα της ανακοινώνοντας ότι θα κατασκευάσει 25 ολοκαίνουριες DB5, ακριβώς όπως εμφανίστηκαν στις “James Bond” ταινίες. Τα αυτοκίνητα αυτά θα κατασκευαστούν σε συνεργασία με την Eon Productions (την εταιρία παραγωγής πίσω από τις ταινίες Bond) ενώ όλα τα gadgets με τα οποία θα εξοπλίζονται, εξελίσσονται από τον υπεύθυνο special effects, Chris Corbould με τη βοήθεια φυσικά, του Q τμήματος της αγγλικής εταιρίας.

“Η ιδιοκτησία μίας Aston Martin ήταν μακροχρόνια φιλοδοξία πολλών οπαδών του James Bond, αλλά η ιδιοκτησία μίας Silver Birch DB5, μαζί με όλα τα gadget της και κατασκευασμένης με τα υψηλότερα standards στο ίδιο εργοστάσιο με τα αυθεντικά οχήματα του Bond; Αυτό είναι αναμφίβολα η υπέρτατη φαντασίωση ενός συλλέκτη. Οι έμπειροι άνθρωποι στην Aston Martin Works και οι ειδικοί των special effects από τις ταινίες του James Bond, πρόκειται να κάνουν αυτή την φαντασίωση πραγματικότητα για 25 πολύ τυχερούς πελάτες.”

Δήλωσε ο επικεφαλής της Aston Martin, Andy Palmer. Εννοείται βέβαια, ότι αυτή η φαντασίωση δεν είναι φθηνή. Οι 25 πολύ τυχεροί πελάτες, θα πρέπει να αποχωριστούν 3.3 εκατομμύρια λίρες (περί τα 3.7 εκατομμύρια ευρώ) για να κάνουν την “Goldfinger” DB5 δική τους ενώ οι πρώτες παραδόσεις δεν είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν πριν από τα τέλη του 2019.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.