Καινούρια “κλασικά” ελαστικά για το Audi Quattro από την Vredestein.

Η εύρεση των κατάλληλων ελαστικών, τόσο από πλευράς απόδοσης όσο και αισθητικής, για ένα κλασικό αυτοκίνητο δεν είναι η ευκολότερη υπόθεση. Η Pirelli είναι μία εταιρία με ιδιαίτερη έφεση στο “σκοράρισμα” στην συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά και η ολλανδική Vredestein μπαίνει δυνατά στο “παιχνίδι” προσφέροντας μία ενδιαφέρουσα επιλογή στους ιδιοκτήτες του αυθεντικού Audi Quattro: Το Sprint + ελαστικό, ξεκινά την εμπορική του πορεία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και ενώ στις αρχές του 2019 θα είναι διαθέσιμο σε 10 διαφορετικά μεγέθη, η αρχή γίνεται με τη διάσταση 215/50 R15. Ακριβώς το ελαστικό που χρειάζεται ένα Quattro και πιο συγκεκριμένα, ένα Quattro facelift καθώς πριν το 1984, το εμβληματικό coupe φορούσε 205/15 R15.

Για την εξέλιξη του Sprint +, η Vredestein χρησιμοποίησε την εμπειρία του Jochen Mass ο οποίος δήλωσε:

“Υπάρχει ολοένα και περισσότερη εκτίμηση για αυτοκίνητα από τη δεκαετία του ’70, του ’80 και του ’90 – τα αποκαλούμενα και “youngtimers” ή μοντέρνα κλασικά. […] Δυστυχώς, οι κατασκευαστές έχουν σταματήσει να παράγουν αυθεντικά ελαστικά για αυτά τα οχήματα. Έτσι, οι ιδιοκτήτες αναγκάζονται να τοποθετούν πιο μοντέρνα ελαστικά, συχνά με λιγότερο από επιθυμητά αποτελέσματα από αισθητικής άποψης.

Η Vredestein πιστεύει ότι ένα ποιοτικό προϊόν με ρετρό εμφάνιση, εξελιγμένο ειδικά για τα youngtimers είναι καλύτερη επιλογή. Η αξία των youngtimers αυξάνεται και τα ρετρό ελαστικά που ταιριάζουν στην εποχή του βοηθούν στη διατήρηση της μαγείας αυτών των αυτοκινήτων. Η Vredestein παρέχει στα youngtimers ελαστικά με σωστό πέλμα και κομψούς “ώμους” ενώ τα παράγει με τις πλέον πρόσφατες μεθόδους και τα αυστηρότερα standards. Κατά συνέπεια, οι οδηγοί απολαμβάνουν την πρόσφυση αλλά και την ρετρό εμφάνιση.”

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.