Η “χώρα των Land Rovers” υπάρχει βαθιά μέσα στα Ιμαλάια!

Η Land Rover γιορτάζει τα 70 χρόνια λειτουργίας της και ταξιδεύει σε μία απομακρυσμένη κοινότητα στη Δυτική Βεγγάλη για να μας (απο)δείξει την σημασία του πλέον εμβληματικού μοντέλου της σε ένα διαφορετικό περιβάλλον. Για την ακρίβεια, στο περιβάλλον για το οποίο δημιουργήθηκε το κλασικό Land Rover, βαθιά μέσα στα βουνά, σε υψόμετρο που αγγίζει ακόμα και τα 3.636 μέτρα.

Εκεί βρίσκεται αυτό που ονομάζουν η “χώρα των Land Rovers” – ένα μικρό χωριό στη Δυτική Βεγγάλη που είναι γνωστό πιο κοινότυπα ως Moneybhanjang. Εκεί όπου 42 καλοδιατηρημένα Series Land Rovers υπάρχουν και χρησιμοποιούνται καθημερινά από τους κατοίκους για να κάνουν τα 31 χιλιόμετρα ταξιδιού από το χωριό τους, στο Sandakphu. Τι κι αν κάποια από αυτά κατασκευάστηκαν ακόμα και το 1957; Οι κάτοικοι του Moneybhanjang τα εμπιστεύονται για την σκληρή διαδρομή και αυτό μας δείχνει την συμβολή που έχει το συγκεκριμένο μοντέλο στην εν λόγω κοινότητα αλλά λειτουργεί και ως παράδειγμα για την συνολική προσφορά του Series Land Rover. Ένα φανταστικό video για μία απίστευτη ιστορία.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.