Η Dacia λέει όχι σε ένα μεγαλύτερο SUV.

Ο κόσμος δεν χορταίνει να αγοράζει SUV και οι κατασκευαστές δεν προλαβαίνουν να τα κατασκευάσουν αλλά υπάρχει μία μάρκα που τραβάει μία γραμμή στο έδαφος και αρνείται να προχωρήσει πέρα από αυτήν. Ο λόγος για την Dacia που δεν σκοπεύει να επεκτείνει την γκάμα της με ένα μοντέλο μεγαλύτερο του Duster, παρά τις φήμες για το λεγόμενο “Grand Duster” που κυκλοφόρησαν κάποια στιγμή στο παρελθόν.

Σύμφωνα με την επικεφαλής της φίρμας στην Αγγλία, Louise O’Sullivan, ένα μεγάλο SUV θα απαιτούσε και μία αντίστοιχα μεγάλη τιμή και αυτό δεν συνάδει με την εικόνα της εταιρίας ούτε προσφέρει κάτι ως προς την επίτευξη των στόχων της. Ένα 7-θέσιο “Grand Duster” για παράδειγμα, θα απευθυνόταν σε κόσμο έξω από το παραδοσιακό target group της εταιρίας και πιθανώς, θα ανάγκαζε την Dacia να “παίξει” σαφώς έξω από την κατηγορία της καθώς θα την “άνοιγε” σε ακριβότερες προτάσεις.

Με αυτά τα δεδομένα, η Dacia θα συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει καλά και θα επιμείνει με το επιτυχημένο Duster που, αξίζει να υπενθυμίσουμε, ότι μόλις πριν από μερικούς μήνες ανανεώθηκε με φρέσκο design, βελτιωμένη πρακτικότητα, ανώτερης ποιότητας υλικά.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.