Τι θα παρουσιάσει η Ferrari στις 17 Σεπτεμβρίου;

Επίσημα, η Ferrari δεν έχει προγραμματισμένη κάποια παρουσίαση. Τουλάχιστον όχι για εμάς, τους κοινούς θνητούς. Γιατί για ορισμένα, πολύ προσεκτικά επιλεγμένα άτομα που έχουν επενδύσει σημαντικά ποσά για την δημιουργία μίας συλλογής σεβαστού μεγέθους, η ιταλική εταιρία ανακοίνωσε ένα ιδιωτικό event στις 17 Σεπτεμβρίου. Ένα event στο οποίο θα αποκαλύψει ένα νέο μοντέλο.

Δεδομένου ότι μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε ούτε καν για την ύπαρξη αυτού του μοντέλου, θα ήταν ανόητο να ξεκινήσουμε τις υποθέσεις. Πάντως οι φήμες που κυκλοφορούν, κάνουν λόγο για απολύτως custom, ανοιχτή 812 Superfast που κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται “812 Monza”. Εκτός από το ότι θα βασίζεται την Superfast και το ότι δεν θα διαθέτει οροφή, μαθαίνουμε ότι η κωδική ονομασία του νέου μοντέλου είναι “F176”, ότι οι όποιες αλλαγές δεν θα περιορίζονται στον τομέα της αισθητικής αλλά θα επεκτείνονται, σε άγνωστο μέχρι στιγμής βαθμό, και στα μηχανικά και ότι θα κατασκευαστεί σε πάρα πολύ λίγα κομμάτια, τα οποία μάλλον έχουν ήδη προπωληθεί!

Σε κάθε περίπτωση, η αποκάλυψη ενός νέου αυτοκινήτου με το cavallino rampante στο καπό είναι ένα ξεχωριστό γεγονός και η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπουμε την ώρα να φτάσει ο Σεπτέμβριος…

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.