Στόχος της Seat είναι να γίνει Alfa Romeo στη θέση της Alfa Romeo!

Αυτές τις ημέρες, όλοι ασχολούνται με την Alfa Romeo. Η Hyundai θέλει να μιμηθεί το sex appeal της ιταλικής φίρμας αλλά το Volkswagen Group θέλει ακόμη περισσότερα. Θέλει η Seat να πάρει την θέση της Alfa Romeo στις καρδιές και το μυαλό των ανθρώπων.

“Νεανική, σπορ, ποθητή και συναισθηματική – έτσι τοποθετούμε την Seat λίγο ψηλότερα.

Σήμερα, η Seat έχει πολύ καλύτερη γκάμα προϊόντων απ’ ότι μερικά χρόνια πριν και έχει τους νεότερους πελάτες σε ολόκληρο το group. Πιστεύω ότι η μάρκα έχει περαιτέρω δυνατότητες.”

Δήλωσε ο CEO του Volkswagen Group, Herbert Diess, πριν αφήσει να εννοηθεί ότι η Alfa Romeo έχει “πεθάνει”.

“Για ανθρώπους στην ηλικία μας, είναι μία φανταστική φίρμα αλλά από τότε που θυμάμαι, η Alfa ακολουθεί πτωτική πορεία. Ρωτήστε έναν 25-35χρονο για την Alfa και είναι χαμένος, δεν έχει ιδέα ποια είναι η Alfa Romeo.”

Είπε με μία γερή δόση υπερβολής το μεγάλο αφεντικό του Group. Σε κάθε περίπτωση και ασχέτως Alfa, η Seat υπό την ηγεσία του Luca de Meo (ο οποίος, συμπτωματικά, βρέθηκε στο τιμόνι της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας για 2 χρόνια περίπου), βρίσκεται σε καλό δρόμο. Διαθέτει μία πλήρη γκάμα, ανεξαρτητοποίησε και την Cupra και στοχεύει ακόμη ψηλότερα. Μπορεί να μην έχει την ιστορία της Alfa Romeo έχοντας ιδρυθεί μόλις το 1950, αλλά έχει πλάνο και την στήριξη ενός ολόκληρου Group για να το υλοποιήσει. Όταν το κάνει αυτό, θα δούμε πού στέκεται.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.