Τερατάκι τσέπης. Το αγωνιστικό Abarth 124 δοκιμάζεται στη Monza.

Στα τέλη του Ιουνίου, δύο φωτογραφίες ενός “πρησμένου” 124 έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Ήταν η πρώτη απόδειξη για την εξέλιξη ενός αγωνιστικού με βάση το συγκεκριμένο μοντέλο από την ιταλική εταιρία αλλά δυστυχώς, δεν συνοδευόταν από κάτι περισσότερο. Φαίνονταν το ειδικό bodykit που εξασφαλίζει την ψύξη των μηχανικών μερών και την παραγωγή όσο το δυνατόν υψηλότερης downforce αλλά τίποτα παραπάνω.

Τώρα, έχουμε στη διάθεση μας το πρώτο video. Το τερατάκι τσέπης συνεχίζει τις δοκιμές, αυτή τη φορά στην πίστα της Monza και αυτή τη φορά παρουσία “κατασκόπων”. Επιβεβαιωμένες πληροφορίες σχετικά με το τι κρύβεται κάτω από το αγριεμένο παρουσιαστικό εξακολουθούμε να μην έχουμε, αλλά οι φήμες που κυκλοφορούν κάνουν λόγο για τον 1800άρη, υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα που βρίσκουμε στην 4C (και στο συγγενές, 124 Rally) ο οποίος θα παράγει 380-400 άλογα. Όσο η δουλειά συνεχίζεται από τους μηχανικούς, εμείς περιμένουμε να μάθουμε τι ισχύει για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου αγωνιστικού και πού θα αγωνίζεται. Ετοιμάζει η Abarth ένα ενιαίο πρωτάθλημα αλα-MX-5 ή το 124 θα ενταχθεί σε κάποια υπάρχουσα σειρά;

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.