Το Opel GT X Experimental αποκαλύπτεται σιγά-σιγά.

Έχει περάσει ένας χρόνος από την ένταξη της Opel στην οικογένεια του PSA Group και ενώ οι ιθύνοντες της γερμανικής εταιρίας έχουν παρουσιάσει ένα γενικό πλάνο για την ανάκαμψη της, αυτό που δεν έχουμε δει είναι η κατεύθυνση στην οποία θα κινηθεί η Opel σχεδιαστικά. Δεν το έχουμε δει μέχρι σήμερα δηλαδή, καθώς η αποκάλυψη του GT X Experimental πλησιάζει και αυτό είναι που θα μας επιτρέψει να ρίξουμε μία κλεφτή ματιά στο μέλλον.

Το GT X Experimental δεν είναι τίποτε παραπάνω από μία σχεδιαστική σπουδή αλλά ταυτόχρονα, ίσως είναι το σημαντικότερο πρωτότυπο της Opel τα τελευταία χρόνια. Θα μας δείξει πώς θα εξελιχθεί το design της εταιρίας τα ερχόμενα χρόνια και θα υπογραμμίσει το γεγονός ότι αυτό ακριβώς το design (του αμαξώματος αλλά και του εσωτερικού), παραμένει σε γερμανικά χέρια παρά την εξαγορά από τους Γάλλους. Όπως παραμένει σε γερμανικά χέρια το “finetuning” του κάθε αυτοκινήτου, ακόμα κι αν βασίζεται σε κάποια από τις πλατφόρμες της PSA.

Όσον αφορά το εσωτερικό, ένα κομμάτι του αυτοκινήτου που αναμένεται να υποστεί τις μεγαλύτερες αλλαγές με τις τεχνολογίες που ετοιμάζονται από τους κατασκευαστές, η Opel μάλλον δείχνει ότι αντιστέκεται στην μανία των οθονών αφής. Σχετικά με αυτό, αναφέρθηκε ότι θέλει να διατηρήσει έναν σαφή διαχωρισμό ανάμεσα στο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, τον κλιματισμό και τις ρυθμίσεις που αφορούν στην ανάρτηση, το πλαίσιο, τον κινητήρα κ.ά. Για να δούμε πώς θα μεταφραστούν όλα αυτά πρακτικά.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.