Διαθέσιμα και με το “Digital Cockpit” τα Seat Ibiza και Arona.

Βαρέθηκες τους “old-school” πίνακες οργάνων; Η Seat βρίσκεται εδώ για εσένα και “ακούει” τον σφυγμό του αγοραστικού κοινού, κάνοντας διαθέσιμο (με ένα επιπλέον κόστος φυσικά) το Digital Cockpit για τα Ibiza και Arona όπως ακριβώς έκανε με τα Leon και Ateca στις αρχές του έτους. Η εν λόγω τεχνολογία μπορεί να είναι γνωστή εδώ και κάποια χρόνια μέσω των πιο “upmarket” προϊόντων του Volkswagen Group, αλλά βλέπουμε τώρα ότι γίνεται προσιτή σε ευρύτερο κοινό.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, το “Digital Cockpit” είναι μία οθόνη 10.25 ιντσών που αντικαθιστά τον παραδοσιακό, αναλογικό πίνακα οργάνων. Μία TFT οθόνη με ανάλυση 1280×480 η οποία παραμένει “ξεκούραστη” για τον οδηγό χάρη στον ρυθμό ανανέωσης 75 Hz. Όσο για τις οι δυνατότητες που προσφέρει ο ψηφιακός πίνακας της Seat, συνοψίζονται στις 3 βασικές εκδοχές του που επιλέγονται από τον οδηγό κατά το δοκούν: Classic, Digital και Dynamic.

Η πρώτη είναι ο κλασικός πίνακας οργάνων με το στροφόμετρο και το ταχύμετρο αλλά εκμοντερνισμένος χάρη στην ψηφιοποίηση. Ανάμεσα στα δύο βασικά όργανα προβάλλονται χρήσιμες πληροφορίες ενώ οτιδήποτε επιπλέον, μπορεί να προβληθεί ακόμα και στο εσωτερικό των προαναφερθέντων οργάνων. Στην Digital παρουσιάζεται ο χάρτης με οτιδήποτε μπορεί να θέλει να γνωρίζει ο οδηγός ενώ στην Dynamic, παρέχεται μία σαφήνεια πληροφοριών, προσαρμοσμένη στις εκάστοτε συνθήκες και απαιτήσεις – είτε μιλάμε για turn-by-turn πλοήγηση, είτε για την κατάσταση του οχήματος κ.ο.κ.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.