Η νέα Mercedes A-Class Sedan είναι το πιο αεροδυναμικό αυτοκίνητο στον κόσμο!

Για να είμαστε πιο ακριβείς, η νέα Mercedes-Benz A-Class Sedan διατηρεί τον τίτλο που είχε κερδίσει η CLA Coupe ως το αυτοκίνητο με τον χαμηλότερο αεροδυναμικό συντελεστή οπισθέλκουσας, καθώς με τιμή Cd της τάξης του 0.22 και εμπρόσθια επιφάνεια με εμβαδόν 2.19 τετραγωνικά μέτρα, ορίζει νέα standard στον συγκεκριμένο τομέα και αποκομίζει τα οφέλη.

Οι εξαιρετικές αεροδυναμικές επιδόσεις της A-Class Sedan προσφέρουν τα μέγιστα τόσο στην επίτευξη χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου όσο και στην μείωση του θορύβου που παράγεται από τον αέρα. Οι αεροδυναμιστές της γερμανικής εταιρίας δούλεψαν πάρα πολύ τόσο σε θεωρητικό επίπεδο, βελτιστοποιώντας κάθε λεπτομέρεια μέσω CAE προσομοιώσεων και πληθώρας υπολογιστικών loops όσο και πρακτικά, με μετρήσεις στην αεροδυναμική σήραγγα στο Sindelfingen. Επιπλέον, κατάφεραν όσα κατάφεραν χωρίς να θυσιαστούν οι χώροι στην καμπίνα ή ο σχεδιασμός.

Η A-Class Sedan έχει μεταξόνιο της τάξης των 2.729 χιλιοστών και δυναμικές αναλογίες με μικρούς προβόλους εμπρός και πίσω. Σύμφωνα με την Mercedes-Benz δε, βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας όσον αφορά στον διαθέσιμο χώρο για τα κεφάλια των πίσω επιβατών ενώ εξοπλίζεται με αποδοτικούς κινητήρες, συστήματα υποβοήθησης οδήγησης τελευταίας τεχνολογίας και το εύχρηστο και σύγχρονο MBUX σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Προς το παρόν, η εταιρία δεν αποκάλυψε το πότε θα παρουσιαστεί το νέο της μοντέλο αλλά ανέφερε ότι το λανσάρισμα της στην αγορά θα γίνει προς το τέλος του έτους που διανύουμε.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.