Η SCG θέλει τη νίκη στο Le Mans με το 007.

Η Scuderia Cameron Glickenhaus είναι μία μικρή αλλά φιλόδοξη εταιρία. Ο ίδιος ο Cameron Glickenhaus είναι ένας άνθρωπος που ονειρεύεται αλλά δεν σταματά εκεί. Δουλεύει σκληρά και ξοδεύει χρήματα για να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα – ή τουλάχιστον για να προσπαθήσει. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια για παράδειγμα, ήθελε να λάβει μέρος στις 24 ώρες του Le Mans αλλά οι χρηματικές απαιτήσεις ενός τέτοιου project δεν τον άφησαν ποτέ να το υλοποιήσει και οι κανονισμοί δεν ευνοούσαν τα σχέδια του. Όμως το 2020 οι κανονισμοί αλλάζουν και ο Glickenhaus είναι ένας από τους πρώτους που ανακοίνωσαν ότι θα τους εκμεταλλευτεί.

“Αυτό είναι για την Αμερική. Για τον Briggs (Cunningham), Carroll (Shelby) και Jim Hall. Για όλους μας. Η SCG θα λειτουργήσει στο κόστος για αυτό το πρόγραμμα και θα το χρηματοδοτήσει ακόμα κι αν είναι για ένα αυτοκίνητο απέναντι στον κόσμο. SCG 007 LMP1. Προσφέρουμε 25 “road legal” εκδόσεις και 1 αγωνιστική εκτός από την δική μας. Όλα τα κέρδη θα διοχετευθούν  στην χρηματοδότηση του προγράμματος. Η τελική τιμή θα ανακοινωθεί αργότερα, αλλά θα είναι στην περιοχή του 1 εκατομμυρίου. Έχουν περάσει 50 χρόνια από τότε που ένα αυτοκίνητο από την Αμερική κέρδισε στο Le Mans. Σκοπεύουμε να το αλλάξουμε αυτό.”

Δήλωσε ο τρελός Αμερικανός, παρουσιάζοντας τα πρώτα σχέδια του SCG 007 LMP1. Θα τα καταφέρει; Εμείς, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αλλά αυτός σίγουρα το πιστεύει. Αν μη τι άλλου, θα προσπαθήσει και όπως βλέπεις, το πάθος του Glickenhaus ξεχειλίζει.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.