Η Bugatti Chiron είναι πλέον διαθέσιμη και με ηλιοροφή.

Για κάποιον περίεργο λόγο, υπέθετα ότι η Bugatti Chiron, ένα τεχνολογικό επίτευγμα από μόνη της, ήταν εξαρχής διαθέσιμη με ηλιοροφή. Δεν πίστευα ότι ένα όχημα με τις δυνατότητες της, που αντικατοπτρίζουν τις δυνατότητες των μηχανικών φυσικά, δεν πρόσφερε στους πελάτες που είναι διατεθειμένη να αποχωριστούν μερικά εκατομμύρια για την αποκτήσουν, την επιλογή της ηλιοροφής. Προφανώς έκανα λάθος, αφού η Bugatti ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι η Chiron διαθέτει πλέον, την λεγόμενη Sky View.

Στην ουσία, πρόκειται για δύο γυάλινα πάνελ με μήκος 65 εκατοστά και πλάτος 44, που τοποθετούνται ακριβώς πάνω από τις θέσεις του οδηγού και του συνοδηγού. Αν και ο χαρακτηρισμός “γυάλινο πάνελ” είναι ολίγον τι αδόκιμος καθότι πρόκειται να μία laminated δομή με 4 ενδιάμεσα στρώματα ούτως ώστε να φιλτράρονται οι θόρυβοι από το περιβάλλον ενώ η φιμέ επίστρωση προστατεύει από την υπέρυθρη ακτινοβολία που θα ανέβαζε την θερμοκρασία στην καμπίνα. Επιπλέον, αξίζει να αναφέρουμε ότι η Sky View αυξάνει τον διαθέσιμο χώρο για τα κεφάλια των επιβατών κατά 2.7 εκατοστά – μία ιδιότητα που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι ψηλοί πελάτες.

Η Sky View είναι ήδη διαθέσιμη για την Chiron, προφανώς έναντι κάποιου γελοιωδώς υψηλού ποσού καθώς μιλάμε για την Bugatti, αλλά η εταιρία θα φέρει ένα αυτοκίνητο εξοπλισμένο με αυτήν στο Monterey Car Week στα τέλη του Αυγούστου. Φυσικά, αυτό δεν θα είναι το μοναδικό αυτοκίνητο της Bugatti στη συγκεκριμένη διοργάνωση, καθώς εκεί περιμένουμε να δούμε και την Divo – την υπερ-ειδική έκδοση με ακόμα μεγαλύτερη downforce και ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.