Διέρρευσαν φωτογραφίες του ανανεωμένου Audi TT.

Μπορεί να μην το έχεις συνειδητοποιήσει, αλλά η 3η, η τρέχουσα γενιά του Audi TT παρουσιάστηκε πριν από 4 χρόνια στην έκθεση της Γενεύης. Με ελάχιστες τροποποιήσεις και την προσθήκη της “RS” έκδοσης το 2016, το γερμανικό coupe κυκλοφορεί εδώ και 4 χρόνια, οπότε ήρθε η ώρα για μία ανανέωση. Η Audi προσπάθησε να teasάρει το facelift στο Facebook αλλά δεν πέρασαν περισσότερα από μερικές δεκάδες λεπτά για να έρθει η διαρροή που ολίγον τι θολά, αλλά αποκαλύπτει πλήρως το αυτοκίνητο και τις αλλαγές στις οποίες έχουν προχωρήσει οι σχεδιαστές.

Στις φωτογραφίες, βλέπουμε το TT S αλλά περιμένουμε ότι οι μετατροπές θα περάσουν και στις “υποδεέστερες” εκδόσεις. Όπως είναι λογικό, η Audi έχει εστιάσει κυρίως στον εμπρός και τον πίσω προφυλακτήρα με τον πρώτο να έχει αποκτήσει πιο επιθετικούς σε όψη, αεραγωγούς, εντελώς νέα γρίλια και ένα πιο έντονο lip spoiler χαμηλά και τον πίσω να διαφοροποιείται στην περιοχή του διαχύτη. Στο πίσω μέρος βέβαια, η πιο σημαντική αλλαγή εντοπίζεται στους αεραγωγούς κάτω από τα φωτιστικά σώματα.

Καθώς μιλάμε για μία διαρροή και όχι για επίσημη πληροφόρηση από την Audi, δεν γνωρίζουμε αν η γερμανική εταιρία σκοπεύει να κάνει μικροαλλαγές και στα μηχανικά του ανανεωμένου TT. Η λογική λέει ότι η γκάμα των κινητήρων θα μείνει ως έχει αν και δεν αποκλείεται μία ήπια ενίσχυση των συνόλων. Σε κάθε περίπτωση, η πλήρης αποκάλυψη του φρεσκαρισμένου Audi TT δεν θα αργήσει και τότε θα γνωρίζουμε τα πάντα.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.