Δες από ψηλά, το I.D. R Pikes Peak να κατακτά την κορυφή!

Πριν από κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες, το ηλεκτρικό πρωτότυπο αγωνιστικό της Volkswagen, το I.D. R Pikes Peak ολοκλήρωσε την ανάβαση στην κορυφή, μία διαδρομή 19.99 χιλιομέτρων και 156 στροφών που ξεκινά από τα 1.440 μέτρα υψόμετρο και καταλήγει στα 2.862, σε 7 λεπτά και 57.138 δευτερόλεπτα. Ένας εντυπωσιακός χρόνος όχι μόνο για ηλεκτρικό όχημα, αλλά γενικά καθώς ήταν σχεδόν μισό λεπτό ταχύτερος από το ρεκόρ που είχε θέσει ο Sebastien Loeb με το Peugeot 208 T16 για την συγκεκριμένη ανάβαση.

Δυστυχώς, η Volkswagen δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα τα onboard πλάνα για να θαυμάσουμε την απίστευτη ταχύτητα του I.D. R Pikes Peak σαν να είμαστε στη θέση του Romain Dumas αλλά χωρίς να κάνουμε την δουλειά του (ευτυχώς ή δυστυχώς) αλλά δημοσίευσε τα πλάνα που τράβηξε το ελικόπτερο που ακολουθούσε το ηλεκτρικό αγωνιστικό κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Ο ήχος προέρχεται σίγουρα από το εσωτερικό του οχήματος αλλά από την άλλη, ο ήχος σε ένα ηλεκτρικό δεν είναι και ότι πιο εντυπωσιακό. Μέχρι λοιπόν να έρθουν αυτά τα onboard πλάνα, θαύμασε από ψηλά το I.D. R Pikes Peak ενώ κατακτά την κορυφή.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.