Ξεκίνησε η παραγωγής της νέας BMW 8-Series.

Η BMW ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι σχεδόν έναν μήνα μετά την παρουσίαση της ολοκαίνουριας “8άρας”, το αυτοκίνητο περνά στην φάση της παραγωγής στο εργοστάσιο της γερμανικής φίρμας στο Dingolfing. Για να συμβεί αυτό, έπρεπε πρώτα η BMW να επενδύσει ένα “χαμηλό τριψήφιο ποσό” ώστε να εξοπλιστεί το εργοστάσιο για το νέο μοντέλο αλλά με την επένδυση αυτή να έχει ολοκληρωθεί, η 8-Series θα πάρει την θέση της στη γραμμή παραγωγής δίπλα στην 5-Series και την 7-Series που ήδη κατασκευάζονται στο Dingolfing.

Κάπως έτσι, η 8-Series γίνεται το πρώτο μοντέλο μαζικής παραγωγής της BMW με ανθρακονημάτινη οροφή ενώ γενικότερα, για την κατασκευή του εντυπωσιακού και πολυτελούς sportscar χρησιμοποιείται “μία έξυπνη μίξη υλικών” που περιλαμβάνει το ατσάλι φυσικά, το πλαστικό, το αλουμίνιο και τα ανθρακονήματα.

Παράλληλα με την έναρξη της παραγωγής της 8-Series, η BMW ανακοινώνει ότι η ψηφιοποίηση των logistics και των διαδικασιών παραγωγής συνεχίζεται και στο εργοστάσιο γίνεται ολοένα και εκτενέστερη χρήση νέων τεχνολογιών όπως το ProGlove “έξυπνο γάντι”, τα smartwatches που ενημερώνουν τους υπαλλήλους για οτιδήποτε απαιτεί την προσοχή τους και τα γυαλιά εικονικής πραγματικότητας που επιτρέπουν στους εργαζόμενους να εξοικειωθούν με το νέο μοντέλο και τις ορθές διεργασίες πριν αυξηθεί η παραγωγή.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.